(Този ВИЦ ЦЕПИ МРАКА) През центъра на града минавал човек, неотлъчно следван от голям тигър…

През центъра на града минавал човек, неотлъчно следван от голям тигър, Полицай ги видял и привикал мъжа:
– Какво е това? Твое ли е?
– Амии… както си вървях дойде, заумилква се около мен, близна ме по лицето, аз го погалих и… оттогава все подир мен върви.
– Слушай, да заведеш това чудо в зоопарка!
– Добре,
На другия ден горе-долу по същото време по същата улица минал същият мъж, а след него – същият тигър, Полицаят го привикал отново:
– Вчера нали ти казах да го заведеш в зоопарка?
– А, ходихме там, г-н полицай, Много ни хареса. Сега сме тръгнали на кино.

🙂 🙂 🙂

Мъж отива на преглед, лекарят отваря медицинския му картон и започва:
– Аууу, ужас… тц, тц, тц, това е краят, много зле!
Обръща страницата и продължава:
– Пълна трагедия! И то на тази сравнително млада възраст!
Пациентът вече изтръпнал, целият пребледнял пита:
– Кажете ми докторе, какво има?
– Абе, мани, вече нищичко не виждам без очила…

🙂 🙂 🙂

Значи, в Ню Йорк е забранено да се стреля по зайци от трамвая! Никакви такива – от трамвая и пат, пат! по зайците. Те по Пето авеню ли пасат тия зайци?
Или пък, законът от Айдахо, който забранява да се ловува риба, седейки на камила. Оле, бошке! Ще рече човек, че щъкат в Айдахо табуни камили. Ама, не може да яхнеш камила и да правиш риболов, в тази позиция! Не може, колкото и да ти се ще.
То това нищо, ами в Алабама? Глоба или три дни арест, ако вземеш да връзваш алигатор към пожарен стълб! Ни- ни! Как така ще го връзваш бедния алиатор и то към пожарен стълб! Я, дай глоба тука – амаха! Ще връзвал той…
В Аляска пък имат закон, който забранява да будиш мечката през зимата, за да я фотографираш. Това пък – пълен туш! Ти представяш ли си, как са нещата в Аляска през зимата? И фотоапаратът дали ще се задейства изобщо, да не говорим за ядосания мечо, когато вземеш да го будиш по чисто фотографически съображения? Леле-мале!
В Чикаго е забранено на пожарникарите да изнасят жени от пожара, ако са съблечени. Значи, дамите, много молим, да се обличат, като пламне пожар! Иначе, никакви спасения – трябва им на пожарникарите после да се явяват на съд, за това, че пипали голи жени! Облечени и толкоз – голи не спасяваме, да си имаме уважението!
Пак в Чикаго, е забранено да се взривява ядрено устройство в чертите на града?! Е, това пък – направо да паднеш! Първо от този закон произтича, че всякакви други взривове може, само ядрен не може. И второ, не се казва след ядренния взрив къде са чертите на населеното место и къде му е юрисдикцията – папера им няма да остане. И глоба назначили 500 долара?! Къде ще се плаща глобата – това също не е ясно. Смях на буци, в каруци!
В Лос Анджелис, съществува закон, да не си бият жените, с каиши, по-широки от 2 дюйма! Не може така – ще бие, ама с един и половина дюйма! Къдя така с два дюйма? – мериш първо и после на, на! биеш законно.
Сега, обаче, ще получите пълен когнитивен дисонанс – в Индиана, числото ПИ, официално е равно на 4! Правилно прочетохте – пи е равно на 4! Какви са тия там десетични знаци, какви са тия математически алабализми? Закръгляваме го на 4 и точка! Така ами! Какво ще се стискаме там, с десетични знаци?
Та такива ми ти работи, с американските закони. Дано сте се посмели и вие, както се смях аз!

🙂 🙂 🙂

През 1943 г. тримата големи – Сталин, Рузвелт и Чърчил се срещнали в Техеран, за да поделят света. Покрай сериозните разговори Чърчил предложил да се позабавляват с опити да накарат персийската котка на шейха да яде доброволно горчица. Започнал Чърчил – изкарал една сребърна лъжичка и започнал да тика горчица в муцунката на котката. Чърчил бутал лъжичката, котката се дърпала и в крайна сметка нищо не станало.
На ред бил Рузвелт:
– Вие англичаните явно сте доста глупави. Трябва с убеждение, по демократичен път! – казал той.
Извадил салам, нарязал го на малки парченца, намазал ги с горчица и ги аранжирал в купичката на котката. Персийската котка обаче била капризна към храната и опитът на Рузвелт също бил неуспешен. Най-накрая дошъл ред на другаря Сталин. Той хванал пухкавата опашка на котката, намазал я с горчица и пуснал животинчето. Котката веднага започнала да мяука и да ближе горчицата от опашката си, за да се измие. Тогава Сталин мъдро казал:
– При нас в Русия всичко става така – доброволно и с песен.

🙂 🙂 🙂

Трима приятели си говорят:
Eдиният:
– Снощи пък к`во ми се случи – прибирам се, гледам жена ми с някакъв в леглото – ама защо да ми пука, млад съм, животът е пред мен. Пих една ракия, поревах си и давам напред…
Вторият:
– Ха, твоето нищо не е. Прибирам се аз от командировка по-рано, а вкъщи музика, крясъци, някакви мъже и жена ми пияни, танцуват, хилят се… всичките голи. Ама защо да ми пука, завъртях се, излязох, цяла нощ по барове, алкохол и леки жени…
Третият:
– Да знаете с мен какво стана – прибирам се, още не съм светнал лампата във входа и зад мен един як мъжага ми вика: „Оох, Филипе, откога искам да те оправя…“ и ме оправи, ама защо да ми пука, аз не съм Филип…

🙂 🙂 🙂

Един моряк отишъл в хотел и поискал стая. На рецепцията му отговорили:
– За съжаление, нямаме нито една свободна стая! Всъщност, има едно свободно легло, но то е в стаята на един летец, който хърка ужасно!
Морякът бил толкова изморен от дългото плаване, че веднага се съгласил. На сутринта мениджърът на хотела попитал:
– Как спахте, господине?
– Прекрасно! – отвърнал морякът.
– А как се справихте с хъркането на летеца?
– Ами, влязох в стаята, съблякох се, приближих се до него, целунах го и му казах „Лека нощ, красавецо!“. После той цяла нощ не мигна..

🙂 🙂 🙂

Коментирай
error: Content is protected !!