Сол от завист: Щипка сол може да изгори цялата завист и омраза на враговете, просто повтаряй тези думи след мен!

Колкото и праведно да живее човек, недоброжелатели и завистници все ще се появят на пътя му. Такава е човешката природа. Лошите думи, изречени със зли намерения, могат да наранят. Следователно трябва да можете да се предпазите от подобно влияние. Баба ми много отдавна ме научи как да използвам солта за неутрализиране на завистта. Този прост и на пръв поглед наивен метод работи безотказно.

Солта се използва в магически ритуали от древни времена, най-често за защита и пречистване. Нейната простота и специални свойства са я направили едно от най-ефективните средства в ритуалите. Само една щипка сол ще разтвори всяко зло.

Важно е да изберете правилното време за ритуала. Не забравяйте да направите това на намаляваща луна. В този период е най-добре да се отървете от всичко ненужно. Изберете вечер, когато ще сте сами вкъщи.

Вземете щипка сол с лявата си ръка и я хвърлете през прозореца, като казвате: „Ще махна с ръка ще изхвърля злото. Който ми е пожелал зло да се върне при него напълно. Нека излишното се изчисти от живота ми!“

Повторете тези думи три пъти. След това вземете монета и я хвърлете зад гърба си, казвайки „платено“. Не забравяйте да използвате монета от парите, които сте спечелили сами. Това е целият ритуал за неутрализиране на завистта.

Усетете как всички лоши неща ви напускат. Представете си как всички зли думи и недобри погледи сякаш се откъсват от вас и излитат през прозореца след солта.

Ритуалът помага в случаите, в които изпитате негативно влияние върху себе си. В крайна сметка се случва да се почувствате зле след разговор с някой човек. Изглежда глупаво, но не трябва да си затваряте очите за това. В крайна сметка със своята завист и омраза хората могат дори несъзнателно да ви повлияят. По-добре е да се отървете от негативното, вместо да го натрупвате.

Коментирай
error: Content is protected !!