Тя разряза чесъна в сърцевината и си приготви лек, с който забрави за куп болежки

Домашно приготвената чеснова тинктура ще ви отърве от множество заболявания!
Чесънът винаги бива хвален за различни свои ползи, но днес можете да научите нещо ново за този известен продукт. Оказва се, че чесънът помага да отслабнете и е мощно средство за превенция срещу рака!
Чесновата тинктура с алкохол ще ви помогне да се отървете от паразитите в организма, ще подмлади кръвоносните ви съдове, ще спомогне да се отървете от излишния холестерол, ще ускори метаболизма!
Но човек трябва да спазва задължително рецептата, за да постигне максимален терапевтичен ефект…

Чеснова тинктура
Съставки:
200 грама алкохол (водка, спирт)
200 грама обелен счукан чесън
Начин на приготвяне:
Важен момент: преди да смачкате чесъна, премахнете сърцевината на скилидките, ако тя е груба и забележима.

Младият чесън не може да бъде подложен на тази процедура. Сърцевината се отстранява, за да предпазите инфузията, тъй като сърцевината на чесъна може да има лоши ефекти върху стомашно-чревния тракт.
Изсипете към чесъна алкохола. Нека сместа престоява в продължение на около 10 дни, след което се прецежда и се съхранява на тъмно място.
Как да приемате чесновата тинктура?
Разредете 10 капки чеснова тинктура в 5 супени лъжици студено прясно мляко.
Пийте еликсира 20 минути преди хранене.

Необходимо е да правите това 2 пъти на ден в продължение на 2 седмици, а след това да си вземете почивка за 2 седмици и да повторите курса от две седмици отново, пише Букварче. Ефектът е невероятен!
В рамките на една седмица ще забележите как процесът на храносмилане се е подобрил – няма тежест в стомаха след хранене. Възможна е загуба на тегло!
В резултат на пречистването на съдовете ще изчезне хроничното главоболие, както и ще нормализирате съня си. Положително тинктурата ще се отрази и на състоянието на кожата ви, тя много бързо ще обнови, ще стане опъната, дефектите ще изчезват!

Противопоказания от приема на средството няма. Разтворена в мляко, чесновата тинктура е напълно безопасна за стомаха, в допълнение, вие все пак сте отстранили сърцевината на чесъна, която може да бъде вредна.
Между другото, покълналата вече сърцевина се препоръчва да се отстранява и преди употреба в храната: тогава миризмата на чесън не е толкова остра и бързо изчезва! Също така е много полезен печеният чесън и трябва да го включите в менюто си.
Тази рецепта за чеснова тинктура е истинско съкровище, което можете да споделите с приятелите си! Не губите време и отидете да приготвите лекарството.
Източник: Лекувай.бг

Коментирай