Те изглеждат нормална двойка, но това, което камерата скри от нас, ме разплака! (ВИДЕО)

Те изглеждат нормална двойка, но това, което камерата скри от нас, ме разплака! (ВИДЕО)

Те са невероятна двойка с необикновена история. Показват ни, че любовта побеждава въпреки всички и че когато човек обича, не изоставя любимия си, а го подкрепя и бди над него. Тейлът и Даниела ме карат да вярвам в истинската любов. Като малък Тъйлер бил много палав и много обичал екстремните спортове. Веднага след завършването си, той става член в американската армия.

По време на едно от мисиите, той стъпва върху мина, която експлодира под неговото тяло. Той оцелява, но загубва всеки свои крайници. Неговото семейство и приятели, както и целият персонал, който се е грижил за него се възхищават на спокойствието му и ожесточената решителност и напредък.

Осен това той имал и невероятно чувство за хумор. Той и неговата приятелка са заедно от 9 години, тя не го осватя нито за миг и няма такова намерение. Гледайте видеото, то показва емоционалното пътешествие през периода на възстановяването на Тейлър. Тя е до него, подкрепя го и прави това, което умее най-добре обича го. В края на видеото, вероятно ще бъдете като мен няколко сълзи, усмивка и мисли затова колко важно е да имаш човек до себе си и да бъдеш силен.

Ако видеото не работи или мислите , че не е подходящо за нашия сайт , моля пишете ни на admin@mekica.com като сложите и линк към страницата. Ние ще прегледаме всеки ваш сигнал.

Коментирай
error: Content is protected !!