Съпруг намери кутия с обувки, пълна с пари! Ето обяснението на жена му

5304

Мъж и жена били женени повече от 60 години. Те споделяли всичко и прекарвали времето си без да спорят и да имат тайни един от друг, с изключение на една.

Жената имала кутия за обувки, която държала върху гардероба, за която тя помолила съпруга си, да не поглежда вътре и да не я пита никога, какво има в нея, докато не настъпил моментът.

През всичките тези години, той никога не е мислил за кутията и за нейното съдържание, но един ден жената ляга на смъртно легло и тогава тя помолила съпруга си да донесе кутията. Когато я отворил, той открил в нея 95 000 долара, както и две плетени кукли. Когато запитал съпругата си, какви са тези кукли, тя казала, че майка й навремето й дала един съвет, който тя стриктно спазвала през всичките тези години. Когато се ядоса на мъжа си, да не се кара с него, а да си замълчи и само при всеки такъв случай, да поставя по една такава кукла в кутията.

Сълзи се напълнили в очите на възрастния мъж и ръцете му затреперели от вълнение и щастие: Само два пъти съм те ядосал за всичките тези години?! За куклите добре, ами тези пари откъде се взеха?- скъпи, парите, които виждаш са от куклите, които продавах.

Споделете тази история с приятелите си в социалните мрежи , за да могат и те да я прочетат!

Коментирай
error: Content is protected !!