Страшен цирей не ми даваше мира: Изкарах късмет, че съседката ми каза този народен лек и вече всичко е наред

Ако и вие имате такъв проблем, ето какво е решението: От сурово яйце се взема жълтъка и се слага на памук. Вечер жълтъка се поставя на цирея и се завързва здраво да не падне.
Повтаря се всяка вечер до оздравяване. Запарва се ленено брашно в гореща вода.
Прави се на гъста каша която се разстила върху марля. Поставя се върху циреят за 20 минути след което се подменя с нова няколко пъти на ден. Повтаря се до пълното излекуване на цирея.
За циреи на опашната кост.

Взема се пакетче ленено семе и се смила с кафемелачка. Смесва се с малко прясно мляко и се слага на цирея- топло поносимо.
Сменя се когато изстине, и се прави така, докато циреят пробие. След това се взема една електрическа крушка стъклото на която се смила на брашно. Към смляното се добавя собствена плюнка с която се прави питка и се слага върху цирея за да извади корена му. Тази рецепта е използвана и след нейното прилагане циреи по тялото не е имало
Тази рецепта много успешно лекува циреи, загнойване около ноктите кожички от маникюр и други такива. Настъргва се една чаена лъжичка обикновен сапун, може и домашен добавят се 2 или 3 капки олио и малко белтък колкото да стане гъста кашичка.

За целта можем многократно да се използва едно яйце на което се пробива отвор от двете страни с дебела игла. Но трябва да се държи в хладилника да не се развали. С помоща на памук или марля се налага мястото на възпалението с кашата, бинтова се или се превързва с лейкопласт. Обичайно това средство действа още от първата вечер. Изтегля гнойта и пробива раната. При нужда лечението се повтаря с нова превръзка. Прави се обаче нова смес защото първата се втвърдява.
Източник: Брадва

Коментирай
error: Content is protected !!