Срамувам се от съпруга си. Все пак аз съм директор на фирмата, а той е обикновен работник

Не мога да си намеря място. Срамът и обидата ме разкъсват. Чувствам и ужасна вина.

Пет години не мога да се отърва от тези чувства. Именно тогава се ожених за втори път. Много обичам мъжа си. Въпреки че, когато се ожених, целият свят беше против нас. Първият брак за мен завърши с дълбока психическа травма. След него си мислех, че никога повече няма да се доверя на мъжете. Семейният ми живот беше много труден. Съпругът ми постоянно ми изневеряваше и пиеше. Но когато ме удари, търпението ми свърши и си тръгнах.

Две години не исках връзка, докато не срещнах втория си съпруг. Бързах за извънредна среща, но колата ми се повреди по пътя. Един мъж спря и ми помогна. Извика влекач и закара колата ми в сервиза.

Няколко дни по-късно той ме чакаше пред офиса с огромен букет цветя. Харесах го. Въпреки че, по това време вече имах статут и добра заплата, а той беше обикновен работник. Но този факт не ме притесняваше.

Шест месеца по-късно моят избраник получи работа в металургичното производство, но продължаваше да е обикновен работник. Имах съмнения относно нашата връзка. В крайна сметка наистина го харесвах, но бях много притеснена от хорското мнение. След две години любовта надделя и се оженихме.

Щастливо омъжена съм. Това, което ме притеснява е, че съпругът ми не иска да се развива. Той е доволен от сегашната си работа. Казах на всички мои приятели и познати, че съпругът ми работи като директор във фирма. Но лъжата ми беше разкрита.

Съпругът ми неочаквано се появи в офиса в работни дрехи. Всички колеги гледаха и се кикотеха отстрани.

Щях да пропадна в земята от срам. Изпитвах огромно чувство за вина към съпруга си. Той е толкова добър, а се срамувам от него.

Не знам какво да правя. Как да се отърва от тези угризения? Как да преодолея срама и да кажа истината на всички? Сега какво да кажа на колегите си?

Коментирай
error: Content is protected !!