Специален ритуал със сол, който ще прогони всички проблеми от живота ви. Знам го от моята баба и наистина работи

Солта се използва в магически ритуали от древни времена – най-често за защита и пречистване. Силата на солта е позната на всички магове. Но не е необходимо човек да има специални познания, за да направи практика за изчистване на негативната енергия от живота си.

Има прости ритуали, които можете да направите сами. И днес ще ви разкажем за една практика, която ще ви помогне да се отървете от проблемите и неразположенията.

Този ритуал ще ви отърве от всичко това, просто като разтворите солта във вода. Ритуалът може да се използва, за да се отървете от нещо, което ви притеснява. Може да е някакъв проблем или заболяване.

Всички ритуали за пречистване трябва да се извършват на намаляваща луна. И този не прави изключение. Проверете лунния календар и изберете точния ден. Също така трябва изберете време, в което никой няма да ви безпокои. Важно е да се съсредоточите напълно върху практиката.

Така че, трябва да вземете чиния и да изсипете сол в нея. Вземете такава чиния и достатъчно сол, за да можете да напишете на нея това, от което искате да се отървете. Например, ако искате да се отървете от проблеми, просто напишете „проблеми“ със солта.

След това вземете чаша чиста вода и кажете: „Нека проблемите и тъгата се разтворят. Щастието, радостта и здравето се настаняват в моя дом.

Сега трябва да я излеете върху солта и да разбъркате, докато се разтвори напълно. Докато разбърквате солта, повтаряйте тези думи.

Когато солта се разтвори, изсипете тази вода заедно със солта в мивката. След това кажете на глас: “Така да бъде!”

След тази практика за изчистване на негативната енергия животът ви ще започне да се подобрява. Но не забравяйте, че без усилия и стремеж никой ритуал няма да ви помогне.

Коментирай
error: Content is protected !!