ШОК ВЪВ ВИП БРАДЪР: СТАНИМИР ГЪМОВ, ПИЯН ДО КОЗИРКАТА СЕ НАПИКА В ГАЩИТЕ …. ПРЕСЛАВА ОТВРАТЕНА ОТ НЕГО!

stanimir_gumov1

Комикът Станимир Гъмов стигна твърде далеч в пиянските си изцепки, това е нечувано! – така се възмущават част от съквартирантите във Вип Къщата. 41-годишният Станимир Гъмов разтърси Вип Брадър с най-неадекватната си и отвратителна постъпка до тук в предаването. Това погнуси дори и новата му любима Преслава, която не искаше да повярва на очите си, разкриха източници от кухнята на медията – не по-малко потресени от случилото се. Определено със тази ситуация Гъмов се изложи много пред всички!

Преди всичко обаче се уточнява, че Станимир Гъмов е бил в обичайното си състояние, тоест пиян до козирката. Той тръгнал за тоалетната, където по същото време била Кристина Димитрова. Гъмов почукал на вратата и като разбрал, че е заето, съвсем спокойно се… изпикал в гащите…

Да, тази случка е наистина скандална като се има предвид, че актьорът е прехвърлил 40-те години и определено няма здравословни проблеми, които да са допринесли за тази гнусна постъпка.

„Чакаше Кристина да излезе, но не знаем какво му стана. В един момент вече не удържа и се напика в панталоните. Много се смяхме, но вътре в Къщата останалите бяха потресени. Разбира се, веднага след това Станимир Гъмов влетя в изповедалнята и настоя Биг Брадър да не излъчва тези позорящи го пред света кадри“, през смях разказват и оператори на шоуто, пише агенция ПИК. Все още не е ясно дали кадрите ще бъдат излъчени или предаването ще спести унижението на актьора.

Колкото до съквартирантите, те определено не приели със смях резила на Станимир Гъмов, а повечето видимо се отвратили. Дори самата Преслава, която поне демонстрира чувства към кукловода (което още не е ясно дали не е театър режисиран от 2мата), го дръпнала настрани и с ядосан тон му заявила, че е време в Къщата да се намали алкохола.

„Те постоянно крънкат Биг Брадър за пиячка, постоянно. Здравко Желязков и Станимир Гъмов не пропускат и ден, без да си поискат алкохол. Да не говорим, че когато излиза от Къщата за представление, Гъмов се връща вътре с няколко бутилки под мишница“, обясняват източниците.

Този резил обаче мина всички граници и би трябвало ясно да покаже на актьора докъде е стигнал. Защото обидите и нападките му към Кичка Бодурова също до голяма степен са породени от количеството алкохол в кръвта му. Това пък от друга страна ще отварати хората от него и едва ли ще го наредят на 1во място на финала.

Коментирай
error: Content is protected !!