Грозните номера на Кичка Бодурова за печелене на ВИП Брадър 2015 лъснаха!

144346714870776

Кичка Бодурова явно е готова да нарушава правила, уговаря номинации и плаща на тролове, за да компенсира обидата от предаването – Музикална Академия. Музикалната икона е готова на всичко за спечелването на шоуто и приза Любима звезда на България, а някои разкрития я превърнаха в по-коварен играч дори от Люси Иларионов.

Певицата, която оцеля в рекорден брой номинации (по този показател бие дори Здравко от първия Биг Брадър), заслужено беше наречена дори от Преслава – Многострадалната Геновева. Лоялността й като колежка се срина след като по-възрастната дама направи чудеса от провокации срещу Гъмов , който се поддаде и сякаш избухна толкова много , че зрителите да забравят колко е забавен и да не гласуват за него.

Съквартирантите един ден със сигурност ще й простят мрънкането, оплакването и дребнавостта, но не и мръсната игра. Кичка Бодурова прокара пътя си към финала не само с ревове и нервни кризи. Певицата доста добре се постарала да не преживее фиаското от Музикална Академия.

Тогава тя остана втора, а това е смъртна обида за изпълнител с нейните претенции. Кичка Бодурова не просто си позволи нерегламентирана кореспонденция със сътрудничката си у нас. Люси Иларионов изчака удобния момент и пусна бомбата, че го е наговаряла да номинират Ритон или Ернестина. Бодурова категорично отрече да има подобна случка , а Биг Брадър така и не предостави видео от дадената случка.

Режисьорът зачеркна приятелството им по пътя към финала, но певицата и представа си няма какво я чака навън. Вярно, феновете я съжаляват и подкрепят, но всички са убедени, че плаща на тролове, които да съсипят конкуренцията й.

Самата тя почти го потвърди като нареди на сътрудничката си да разпространят информацията й за Сизър Палас и да пишат в каква клика е попаднала. Иво Танев дори публично я обвини, че плаща на хора да я защитават с фалшиви профили във Фейсбук. Войната за сърцата на хората явно не се води само в къщата но и извън нея. А Кичка има цял арсенал.

Врагинята му „случайно” обвини Иван и Андрей, че са измамили на финала на Музикална Академия – нищо чудно да си е гарантирала победата сега, за да излекува наранено его. Доскоро не влизаше в сметките за победител, но не за първи път виждаме тотален обрат в играта. А и постоянното спасяване след толкова много номинации може би означават точно това – Биг Брадър я е нагласил за победителка.

Още никой не е подал сигнал срещу Кичка Бодурова за купуване на предплатени карти, но пък и не е дошъл финала на ВИП Брадър 2015 – може тогава амбицираната певица да изиграе и този номер.

Коментирай
error: Content is protected !!