МЕГА ИЗМАМА СЕ ГОТВИ ВЪВ ВИП БРАДЪР: ПРЕЦАКВАТ НА ПОЛУФИНАЛА КИЧКА ЗА СМЕТКА НА ГЪМОВ!!! ЗРИТЕЛИТЕ БЕСНИ!

vip

В сряда ще се излъчи големият полуфинал на Вип Брадър, но зрителите са бесни, защото заподозряха измама от страна на предаването!

Възмутени зрители видяха един доста неспортменски опит за нечувано „подхлъзване“ на публиката по време на предстоящия полуфинал на Вип Брадър в сряда. Утре двама от седмината финалисти ще трябва напуснат Къщата завинаги и за победата ще се борят само последните останали петима съквартиранти.

Какво се случи още снощи обаче?! Това е номер, който е много вървежен в много подобни предавания и е донесъл нагласена победа на не един вътрешен избраник. А именно – всички знаем, че Кичка Бодурова преживя не една, а цели осем елиминации и бе спасявана от зрителите, които с право я подкрепят и обичат. Тя е абсолютен фаворит по-този показател и бе спасявана от елиминации безброй пъти в този сезон.

Номерът, на който до снощи всички подкрепяха Кичка Бодурова, бе 17 701. Много хора го помнят и знаят, че любимата им певица се бори за продължаване на участието си в шоуто именно с него. Снощи обаче точно нейният номер бе даден не на друг, а на най-големия й враг и иззедник в Къщата на Вип Брадър – Станимир Гъмов, а на певицата дадоха нов номер. Представете си ако верните фенове на Кична не забележат този лек дейл и продължат да пращат смс-и на стария номер ?

Още снощи, след края на лайфа, кукловодът Станимир Гъмов събира гласове с досегашния номер на Кичка Бодурова. А певицата бе прехвърлена на нов номер 17 704. Това е доста интересно решение от страна на предаването , защо така Гъмов може да получи гласове , които не са предназначени за него , а просто дадени по погрешка.

Ето един разгневен коментар на жена от интернет : „Хората започнахме да гласуваме още от понеделник вечерта и аз самата изпратих СМС на стария номер на Кичка Бодурова. Добре, че видях какво съм направила, за да спра и да не продължа да изпращам още. Има много хора обаче, които не обръщат внимание на промяната на цифрите по телевизията и със сигурност ще се юрнат да гласуват за Кичка, без да знаят, че всъщност пращат гласовете си за Гъмов“. Доста разгневени потребители коментират в мрежата възмущението си от тази измама на Биг Брадър.

Подозренията на потребителите имат пълно основание, защото подобни случаи е имало и преди. Затова ако не искат този, когото ненавиждат най-много, да се класира вместо техния любимец, нека гледат внимателно и запомнят настоящия номер на звездата, която подкрепят. Защото той може да бъде и отново променен -уж без причина.

В случая с Кичка Бодурова, трябва да гласуват за нея на номер 17 704!

Дали планът за отстраняването на Кичка ще успее , ще разберем в сряда . Певицата се надява да оцелее за пореден път и да се нареди между 5те най-достойни в къщата , които ще се борят на финала за любовта на зрителите. Определено най-интересното предстои и всички очакват края с интерес.

Коментирай
error: Content is protected !!