Просто смесете лимон и зехтин: Тази комбинация почиства черния дроб, кръвоносните съдове и извлича токсините от тялото

Мощният натурален микс от зехтин и лимон, който ви предлагаме, със сигурност ще е полезен за тялото ви. Просто приемайте 1-2 лъжици на ден на празен стомах.

Тази смес активира отделянето на жлъчка, като по този начин стимулира работата на червата.

Жлъчката промива всички канали на черния дроб, което помага за отстраняването на вредните вещества от тялото.

Освен това разгражда мазнините и премахва токсините от тялото.

Зехтинът намалява нивото на холестерола, почиства стените на кръвоносните съдове и предотвратява появата на сърдечно-съдови заболявания.

Можете да го замените със слънчогледово масло (лекува тромбофлебит), ленено семе (помага за разграждането на наситените мазнини, което означава, че помага да отслабнете), царевично (помага за поддържане на младостта) или рапично (по качества е близко до зехтина, но е много по-евтино).

Лимоновият сок стимулира отделянето на жлъчка, както всички храни със силно кисел вкус.

Лимоновият сок действа благоприятно на дихателните пътища и белите дробове, предпазва от настинки и укрепва имунната система.

Освен това разтваря пясъка и камъните в пикочните пътища, подобрява функцията на ставите.

Можете да го замените със сок от червена боровинка (действа дезинфекциращо и противовъзпалително, тонизира организма, повишава енергията) или сок от грейпфрут (подобрява храносмилането, понижава високото кръвно, помага на сърцето и кръвоносните съдове).

Лимоновият сок, в комбинация със зехтин, перфектно почиства тялото.

При алкохолна интоксикация действа магически, премахва тежестта върху черния дроб, незабавно възстановява тялото.

Ако имате проблеми с храносмилането като запек, зехтинът и лимоновият сок са това, от което се нуждаете.

Храната ще се усвоява навреме и храносмилателният тракт ще работи перфектно. Просто не забравяйте да пиете лечебния еликсир всеки ден!

В рамките на една седмица от консумацията на тази комбинация от биоактивни храни ще забележите как кожата, косата и ноктите ви ще започнат да блестят!

Мастните киселини в зехтина са истинско съкровище за нашата кожа.

Тази смес може да се използва не само вътрешно, но и външно. Можете да я втривате в ноктите и косата. Има ненадминат ефект.

Приемайки този лек ежедневно, вие ще подобрите работата на храносмилателния си тракт, кожата ви ще стане чиста, дъхът ви ще бъде свеж.

Нашият черен дроб е фабрика за кръв. Ако е чиста, тогава кръвта, която произвежда, също ще бъде чиста. Храненето на клетките, органите и системите на тялото ще са пълноценни, те ще работят безотказно. Ще се увеличи гъвкавостта на ставите, ще се подобри работата на сърцето и ще имате повече сила.

Тази смес може да се приема няколко месеца, но в никакъв случай не трябва да се увеличава дозата.

Опитайте тази смес от зехтин и лимон и ще забележите добрите резултати скоро.

Коментирай
error: Content is protected !!