(ОТкачен ВИЦ) Съдят шофьор на камион, прегазил 52 души. Той обяснява: -Спускам се аз по наклон, улицата е тясна, карам бавно, но изведнъж…

Съдят шофьор на камион, прегазил 52 души. Той обяснява:
– Спускам се аз по наклон, улицата е тясна, карам бавно, но изведнъж ми отказаха спирачките, и камиона се понесе надолу. Гледам, от дясната страна на улицата вървят 50 човека, а от лявата двама, и трябваше да избирам…
– Ако бях аз, щях да предпочета да прегазя само двамата – вметнал съдията.
– Е, да, де. И аз така прецених, и насочих камиона наляво, ама тъкмо прегазих първия, когато втория, неговата мама, ме видя, и побягна надясно…

🙂 🙂 🙂

Джон е на 30 години,повечето му приятели отдавна са се оженили, но Джон продължава да сменя приятелка след приятелка.
Накрая негов колега го пита:
– Какво ти става, да не би да търсиш съвършената жена? Не можеш да намериш нито една подходяща?
– Не, непрекъснато срещам страхотни момичета, но като ги доведа в къщи, майка ми не ги одобрява. Така че продължавам да търся.
След време колегата отново го попитал: – Джон, намери ли подходящото момиче? Някое, което да прил… лича на майка ти?
– Да, открих едно като нея. Мама я обожава, двете веднага се сприятелиха.
– Сгодихте ли се вече?
– Не, баща ми не може да я понася. 

🙂 🙂 🙂

Нова Година. Дядо Коледа раздава подаръци. Кофти график, бърза като луд, няма време… Влиза през комина в поредната къща и какво да види – на леглото спи гола мадама. Дядо Коледа мисли:
– Да се възползвам ли или да не се възползвам? Ако се възползвам – отиде ми графика. Ако не се възползвам – не мога да мина обратно през комина…

🙂 🙂 🙂

Един човек отишъл в пустинята Гоби,с мисълта да си купи камила. Докато търсел видял една много евтина камила.попиталзащо е на такава ниска цена.
-Господине, камилата има чепат характер.
-Какво искате да кажете?
-Ами…Когато искате камилата да тръгне трябва да кажете “Егати камилата!”Ако искате да тръгне по-бързо трябва да го кажете още веднъж, а за да затича за трети път “Егати камилата!”За да я спрете кажете”Абра-кадабра” Купил човека камилата яхнал я и казал “Егат… ти камилата” 3 пъти и камилата запрепускала бързо в галоп.Изведнъж пред него зейнала пропаст. В този момент човекът забравил думите, с които да спре камилата. Паникьосал се, нов последния момент си спомнил и викнал “Абра-кадабра” Камилата спряла точно на ръба на пропастта и човекът възкликнал ” Егати камилата!!!” 

🙂 🙂 🙂

Звъни телефона и отсреща глас:
– Дома на госпожа Иванова ли е?
– Да. Аз съм зет й, кажете.
– Ами, обаждам се от Йерусалим. Както знаете, тъща ви бе на поклонение по Светите места. Но за съжаление тя почина. Сега ще трябва да бъде погребана. Може да я погребем тук, в Светите места, ще ви струва 1000 лв. Или да я върнем в България за 5000 лв. Човека се позамислил малко па рекъл:
– Докарайте я.
– Позамислихте се. Ще ви направя по-добро предложение. 5000 лв. в България, 800 тук, в светите места. Нашия пак се замислил:
– Добре, върнете я.
– Добре още по-добро предложение ви правя – 5000 лв там и 500 лв по нашите Свети места… Нашия герой се замислил и отговорил:
– Вижте какво. Преди време по вашите Свети места един умря. И го погребахте. И после възкръсна. Няма да рискувам с тъщата…

🙂 🙂 🙂

Отец Нафърфорий и отец Онуфри стояли край пътя и държали табела с надпис: “Краят е близо! Върнете се преди да е станало твърде късно!” Минала покрай тях кола и шофьорът се провикнал през прозореца:
– Религиозни откачалки!
След малко зад завоя се чул силен трясък, стържене на ламарини, чупене на стъкла…Тогава отец Онуфри казал:
– Абе, не трябваше ли просто да напишем “Мостът падна!”?

🙂 🙂 🙂

Мъж от големия град решава да става пчелар и тръгва по селата да търси подходящ имот. След много огледи най-накрая попада на имението с пчели на Вуте.
– Пчелите са добри и не хапат… ще ти струва 5000лв. – казва му Вуте. Мъжът се съгласява, но първо иска да опита дали наистина пчелите не хапат. Решават Вуте да го завърже гол за едно дърво та да се убеди сам.
– Ако дори и само една те ухапе – ще ти дам имението без пари. – казва уверено Вуте. След няколко часа Вуте пак отива до дървото и вижда мъжа в отчаяно състояние, а под сянката на дървото едно теленце дреме. Мъжът едвам се крепи на краката си и целият е пребледнял. Вуте не вярва на очите си и пита:
– Кво стана, бе? Да не те нахапаха пчелите?
Мъжът казва:
– Пчелите си ги бива. Имаме сделка!… не спомена нищо за теленцето…то майка няма ли си?…

Коментирай
error: Content is protected !!