ШОК: АНОНИМНИТЕ РАЗКРИХА ПЛАНОВЕ НА ИД ЗА 7 НОВИ АТЕНТАТА ! ВИЖ КОИ СА ЦЕЛИТЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

ibt-anonimnite-sa-razkrili-planove-na-id-za-7-atentata-v-nedelya-eto-na-koi-mesta-21-11-2015-06-04-41

Хакерската група „Анонимните“ обяви началото на атаката срещу всички ислямистки сайтове на Балканите. Тези от Босна и Херцеговина предупредиха джихадистите, че ще свалят всички техни сайтове и профили в социалните мрежи.

Анонимните са се сдобили с информация, че идната неделя ще има атентати на Ислямска държава и свързаните с нея терористични групировки по целия свят – това ни информира The International Business Times. Държавите в които се очаква да има нападения са Ливан, Индонезия, Франция, САЩ и Италия. Анонимните са оформили списък с потенциалните цели. Както знаете хакерите обявиха тотална война на ИД след терористичните атаки в Париж. „Целта ни е да се уверим, че целият свят или поне хората, които ще посетят тези места, са информирани за заплахата. Другата ни цел е да накараме терористите да разберат, че светът знае за техните намерения и ще се справи с тяхната заплаха“. Ето и списъка, който те пуснаха , като потенциални цели на терористите:

1. Концерт на Cigales Electroniques с Vocodecks, RE-Play & Rawtor в Le Bizen (Париж)

2. Концерт на Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joel Mull в Concrete (Париж)

3. Демонстрация на Колектива по женските права (Париж)

4. Празненствата в чест на Христос в Рим, но и по света.

5. Al-Jihad, One Day One Juz в Индонезия

6. Концерт на Five Finger Death Punch в Милан

7. Университетски пасторски ден в Ливан

* Под въпрос е организирането на атентат по време на WWE Survivor Series

Анонимните декларират също, че са предали информацията на нужните органи и са я разкрили чак сега пред обществеността, за да може да се реагира правилно. Те се надяват да няма паника сред населението, но всички хора трябва да са наясно с рисковете от терористични атаки. Когато органите на реда не си вършат работата, Анонимните го правят. Това е част от операцията срещу Ислямска държава. Тя върви 24 часа, 7 дни в седмицата. Доказателствата на базата на които са направени предположенията са предоставени на всички световни организации , които се занимават с терористични проблеми: МИ5, ЦРУ, ФБР, Австралийското правителство. Самите доказателства обаче няма да бъдат предоставени на обществеността за да не се спекулира , завършват обръщението си Анонимните.

Коментирай
error: Content is protected !!