НОВ ПЛАН ЗА СПАСЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ: ГОНЯТ Испания, Италия, Гърция и Източна Европа от Шенген!!!

deyli-meyl-gonyat-ispaniya-italiya-gartsiya-i-iztochna-evropa-ot-shengen-20-11-2015-04-58-56

СЕНЗАЦИОННА новина съобщава британското издание Дейли Мейл , позовавайки се на свои източничи. Според медията страните от Западна Европа ще бъдат изключени от Шенген , заедно с няколко от Централна и Източна…

Според Дейли Мейл, новият план предвижда в Шенген да останат неговите оригинални страни – Германия, Франция, Холандия, Белгия и Люксембург, плюс Чехия, Австрия, Словения и Португалия. Оут остават Гърция, Испания и Италия.

Ще бъде въведен много строг паспортен контрол по външните граници на новата зона, като имената на влизащите в нея ще бъдат систематично проверявани в базата данни на службите, борещи се с тероризма. Това пък от своя страна ще доведе до дълги опашки от чакащи да влязат в новия Шенген, заключва изданието.

Предвижда се да бъдат създадени и бежански лагери по новите граници на зоната. Като причина спред ежедневника е актуалната ситуация на бежанската криза и това, че в Гърция безпрепятствено пропуска бежанци през границите си. Явно и терористичните нападения още повече са притиснали лидерите да вземат подобно решение!

Коментирай
error: Content is protected !!