НИКИ КЪНЧЕВ СЕ РАЗМИНАЛ НА КОСЪМ ОТ ИНФАРКТ!

20151123.xxypdgttfp

Водещият на Биг Брадър – Ники Кънчев има доста сериозни проблеми със сърцето. Преди няколко дни на един от лайфовете , Ники бил пред инфаркт и само бързата намеса на лекари го спасила. Цялата случка се е разиграла в гримьорната на студиото на Биг Брадър в Нови Хан.

Около час преди старта на едно от живите предавания на Кънчев му прилошало. Всички от екипа почнали да отварят прозорци и да му носят вода за да му помогнат да си поеме дъх , но състоянието на водещия било по сериозно. За щастие винаги на предавания имало медицински екип , който бил повикан веднага и медиците оказали първа помощ на Ники. По челото му избила пот и той бил на косъм да колабира пред очите на колегите си.

След като го стабилизирали с лекарства медиците предупредили Кънчев , че трябва да почива и дори да отиде до болница , но водещия категорично отказал да не се появи пред камерите. Дали от жажда за пари или от професионализъм остава не ясно , но Ники водил шоуто натъпкан с медикаменти.

Ники Кънчев от години има проблеми със високото си кръвно. Според медици проблемът му може да се реши, ако редовно взима лекарства като всеки хипертоник, но той отказвал да пие хапчетата си. Състоянието му става усложнява още повече при живи предавания заради стреса, под който е поставен пред камерите. След края на Биг Брадъл Ол Старс Кънчев ще се отдаде на заслужена почивка.

Коментирай
error: Content is protected !!