ГЪМОВ РАЗБРА ЧЕ ПРЕСЛАВА ГО ПРЕЦАКА!!! ВИЖ КАК СЕ ЗАПУСНА И БРАДЯСА (ФОТО)

sled-kato-gamov-razbra-che-e-izigran-ot-preslava-aktiorat-izpadna-v-depresiia-vijte-kak-se-zapusna-i-bradiasa-foto-1

Гъмов тотално се запусна след края на Биг Брадър. А злите езици твърдят , че и бързо се е върнал към чашката…

Актьорът първо беше в депресия , че не спечели шоуто , а след това дойде и новия удар – той се е почувствал предаден от Преслава.

Последната му снимка е достатъчно красноречива и неслучайно под нея коментарите са, че Гъмов прилича на дядо. Как може известната фолк певица, с която се спрягаха за двойка, да излиза с Гъмов в този вид ?

Целият брадясал, с побеляла брада, в неугледен вид по анцуг и с диоптрични очила, Гъмео няма нищо общо с влюбения Ромео, който виждахме в Къщата. Между него и Преси имаше някакви искри и двамата се правеха на гаджета във предаването, но в действителност се оказа че всичко е игра.

Въпреки многото прегръдки и гушкания в леглото , много зрители подозираха, че всичко е нагласено за да се вдигне рейтинга на предаването. Преслава е прибрала голяма сума пари , за да го играе влюбена , а Гъмов накрая е останал с пръст в устата.

Горкият актьор обаче повярвал на влажния поглед на певицата и паднал в мрежите на прелестната й усмивка.

Веднага щом напуснал Къщата, разбрал, че Преслава всъщност си има сериозен приятел в лицето на Фики Стораро, но се опитват да крият връзката си. А Гъмов се почувствал предаден и изигран…

Коментирай
error: Content is protected !!