РУСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ РАЗБИВАТ ИД: 1000 ЦИСТЕРНИ С НЕФТ СТАНАХА НА ПЕПЕЛ СЛЕД НОВИ АТАКИ (ВИДЕО)

kupesto-bombena-oblachnost-s-mnogo-garmezhi-nad-islyamska-darzhava-video-23-11-2015-10-58-41

За последните 48 часа Русия е атакувала над 470 позиции на терористите в Сирия. Данните са официални и разпространени от руското военно министерство!

Терористите от Ислямска държава претърпяват колосални загуби заради мощните въздушни удари! Руски изтребители Су 34 са унищожили над 80 цистерни , които са превозвали нефт от рафинериите.
По време на въздушно проучване , руснаците са засекли 2 големи колони от автомобили край Ракка и след това са унищожили целите.

През последните 2 дни руската авиация е много активна , като са нанесени поражения по 472 обекта на ИД. Само за последните 5 дни , руските въздушни сили са унищожили повече от хиляда цистерни превозващи нефт. Руските пилоти вече не изчакват за заповеди от командването , тъй като им е дадена специална разпоредба , според която когато засекат цистерни в района директно да ги унищожават.

Целите, които биват порязавани са разнообразни , от рафинерии до складове за боеприпаси. Във интернет се появиха няколко видеота в които руски ракети унищожават обекти на терористите.

Коментирай
error: Content is protected !!