Нейният съпруг умира внезапно. Две години по късно дъщерите и правят НАЙ-УНИКАЛНИЯ подарък…

През 1991 година , Yianni и неговата съпруга DeeDee отварят Пица Бела в Bedford, New Hampshire. Заведението бързо се превръща в любимо място на много , заради приятелската атмосфера и вкусната храна. За жалост Yianni умира ненадейно на 54 годишна възраст през 2012 и съпругата му губи своето сърце и душа.

Без съпруга си , DeeDee трябвало да се справя със целия бизнес , да плаща ипотека и заплати на служителите. Тя била твърдо решена да се научи сама как да управлява пицарията. Семейството на DeeDee и нейните приятели разказват цялата и история на Eastern Bank и решават да се обединят и да направят зашеметяващ подарък.

Първо от банката изпращат DeeDee в луксозен спа център , като я заблуждават , че това е награда , която тя е спечелила , като техен клиент. Всъщност те просто искат да имат няколко дни за да реновират напълно пицарията.

Само вижте реакцията в края , когато вижда обновената пицария – тя е просто зашеметена. Ако видеото ти е харесало – сподели го с приятелите си в социалните мрежи.

Коментирай
error: Content is protected !!