Направихме силно църковно почистване на къщата от зли духове, всички дългове изчезнаха, спряхме да се караме със съпруга ми

Молитва към Амвросий Оптински помага за почистване на къщата и премахва всяка негативност. Насърчава духовното развитие и финансовия просперитет.

Преподобний Амвросий Оптински е духовен наставник на целия православен свят.

Приживе е намирал добра и мъдра дума за всеки, който се е обръщал към него за съвет.

Има много мъдрост във всяка негова дума.

За да прогоните скуката, работете усилено, не бъдете мързеливи в молитвата. Тогава скуката ще премине и ще дойде усърдието. И ако добавите към това търпение и смирение, тогава ще се спасите от много злини.

Много хора се молят на този светец за изцеление от болести, за укрепване на вярата, за децата си, за съдбата на родината и за всякакви житейски нужди. И, разбира се, четенето или слушането на молитви към този светец помагат да се хармонизира атмосферата в дома.

„Благословен да бъде нашият Бог винаги, сега и винаги, и во веки веков. амин Слава на Тебе, Боже наш, слава на Тебе. Царю небесни, Утешителю, Душа на истината, Който си навсякъде и изпълваш всичко, Съкровищнице на благата и Животворяще: дойди и се всели в нас, и очисти ни от всяка сквернота, и спаси, Благословени, нашите души. Святи Боже, Свети Силни, Свети Безсмъртни, помилуй ни. (Три пъти) Слава на Отца, и Сина, и Светия Дух, сега и винаги, и во веки веков. Амин!

Света Троице, помилуй ни; Господи, очисти греховете ни; Господи, прости нашите беззакония; Светий, посети и изцели нашите немощи, заради Твоето име. Господ е милостив. (Три пъти) Слава на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и во веки веков. Амин!

Отче наш, Който си на небесата! Да се ​​свети Твоето име, да дойде Твоето царство, да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята. Дай ни днес нашия насъщен хляб; и прости ни дълговете, както и ние прощаваме на нашите длъжници; и не ни въвеждай в изкушение, но избави ни от лукавия. Защото Твое е Царството, и Силата, и Славата на Отца, и Сина, и Светия Дух, сега и винаги, и во веки веков. Амин!

Господи помилуй (12). Слава на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и во веки веков. Амин! Елате, нека се поклоним на нашия Цар Бог. Елате да се поклоним и да се поклоним на Христос, нашия Цар Бог. Елате да се поклоним и да се поклоним на самия Христос, Царя и нашия Бог .”

Молитва към Амвросий Оптински

„О, велики старейшина и слуга Божий, преподобни наш отец Амвросий, хвала на Оптина и на учителя на благочестието! Ние прославяме твоя скромен живот в името на Христа, въпреки че, Бог въздигна името ти, докато още съществуваше на земята, и най-вече те увенча с небесна чест след отиването ти в дома на вечната слава.

Приеми сега нашата молитва, недостойните твои чеда, които те почитаме и призоваваме твоето свято име. Избави ни с твоето застъпничество пред Престола Божий от всякакви скръбни обстоятелства, душевни и телесни недъзи, зли нещастия, пагубни и коварни изкушения. Изпрати мир, спокойствие и благоденствие на нашето отечество от Великонадарения Бог.

Цялата слава, почит и поклонение се дължи на Него, на Отца, и Сина, и Светия Дух, сега и завинаги и во веки веков. Амин.”

Молитва към Амвросий Оптински 2

„О, преподобни и богоносни отче Амвросий! Желаейки да работиш за Господа, ти си се заселил тук и си се подвизавал в трудове, бдения, молитви и пости, и си бил наставник на монасите, а на всички хора – ревностен учител.

Сега, след твоето заминаване от земното, застанал пред Небесния Цар, моли се за Неговата благост.

Помоли нашия милостив Господ, нека той ни изпрати изобилие от небесни и земни благословения, освен това, в полза на душите ни, нека ни даде да завършим този временен живот в покаяние, нека той ни удостои, в съдния ден с правото да се насладим на Неговото Царство, удостоени во веки веков. Амин”

Не забравяйте да четете тези молитви у дома поне веднъж седмично!

Коментирай
error: Content is protected !!