Наглата ми снаха унищожи всичко, което градих с години. След появата на Юлия целият ни живот се обърка

В началото харесвах снаха си, но сега не мога да я понасям. Тя се правеше на толкова скромна и мила, но в действителност не е такава!

Синът ми е добър и има пари. Момичетата го преследваха непрекъснато. Но той избра да се ожени за Юлия. Щом се стигна до сватбата, снахата показа истинската си същност.

Тя каза, че ще се подпишат и не смятат да правят сватба, а само да поканят най-близките на вечеря в ресторант.

Единственият ми син се жени, а няма да има тържество. Юлия настояваше на своето, а синът ми мълчеше.

След като подписаха се преместиха в апартамента на Юлия. Оттам по-лесно стигат до работа.

Решихме да празнуваме Великден в семеен кръг. Обикновено на този ден отиваме при майка ми. Но снахата каза, че няма да ходи никъде. Но така тя пренебрегва семейните традиции. Тя не пусна и синът ми да дойде.

Нещо подобно се случи и на рождения ден на сина ми. Вярно, снахата се съгласи да празнуваме в семеен кръг. Приготви всякакви хубави неща и дори изпече торта. Тя е добра домакиня, не мога да кажа нищо лошо.

Съпругът на моята племенница на масата попита Юлия кого смятат да изберат за кръстник на децата си. Тя заяви, че дори и да роди дете, няма да кръсти детето. Тя самата не е кръстена и децата й няма да бъдат кръстени. Когато пораснат, сами ще изберат коя религия да приемат.

Не можахме да празнуваме и Нова година заедно заради снахата. Тя заведе сина ми в друг град. Помолих го да остане, а той започна да мърмори, че не може да изостави жена си в ден като този.

Родителите на Юлия също не искат да установяват семейни връзки с нас. Канят само децата на гости. С мъжа ми каним всички, защото сме едно семейство.

8 март също отпразнуваха с родителите на Юлия. Разбира се, че се обидих. Снаха ми разруши всичко, което бях градила през годините. Всички наши семейни традиции се сринаха веднага щом тя се появи в живота ни.

Синът ми също се държи като глупак. Явно любовта е помрачила здравия му разум. Като цяло забрави за семейството си и се подчинява на жена си. Той не може да се отбие при нас дори през уикендите, защото жена му го мъкне на кино или на театър. Никога не съм предполагала, че ще се интересува от подобни неща.

Най-лошото е, че всички млади хора в нашето семейство са привлечени от тази „мода“. Племенницата и малката дъщеря също спряха да празнуват празниците със семейството и забравиха за традициите. Вече предпочитат приятелите си.

Оказва се, че след появата на Юлия целият ни живот се обърка.

Коментирай
error: Content is protected !!