ТОТАЛЕН ШОК: ПРЕСЛАВА ПРЕТЪРПЯ НАЙ-ГОЛЯМОТО УНИЖЕНИЕ!!! (ПОДРОБНОСТИ)

slava

Преслава претърпя доста голямо унижение извън къщата на Вип Брадър.

Поп фолк дивата Преслава получи неочаквано разочарование . Певицата, която повторно се върна в Къщата на ВИП Брадър получила своя суров урок.Както знаете звездата се ползва със специален статут при Големия брат и може да излиза свободно, когато има участия или концерти.

Припомняме, че това певицата има тази договорка още от самото начало, преди да влезе за първи път във ВИП Брадър. След това тя излезе по собствено желание, с мотива, че всички в Къщата й са скъпи и тя прекалено много е свикнала с тях и не може да ги номинира.

Според клюката обаче Преслава имала пълен списък с участия, като дори пя на предизборни митинги извън страната. Втория път зрителската любов отново я вкара вътре. Сега тя се ползва със статут на гост и може да участва във всички мисии на ВИП Брадър, без да има право да номинира някой за изгонване или пък от съквартирантите да го прави с нея, пише списанието Слава.

Преди дни музикална компания „Пайнер” провела концерт в Арена Русе. Какво било всеобщото разочарование и изненада, когато фолк дивата, заедно с известни имена като нея пяли пред почти празна зала. При пет хиляди седящи места, били заети едва триста от тях. Какво по голямо унижение за певица от ранга на Преслава ?

Въпреки че беше част от концерта, Преслава се завърнала в Къщата страшно разочарована от участието си. Фактът, че там присъствали още знакови имена като Джена, Десислава, Галин, Милко Калайджиев, не повишил, а сринал зрителския интерес до нулата.

От една страна спецовете обясняват провала със сериозни сътресения в димитровградската люпилня за чалга певци „Пайнер”, от друга, че бранша се е изчерпал и вече е станал скучен. Макар и да е любимка на народа, новата й заигравка с пияния скандалджия Станимир Гъмов сериозно застрашил имиджа на Преслава – това пък коментират потребители в социалните мрежи.

Коментирай
error: Content is protected !!