Майка зарява прахът на семейното куче в градината. Само след няколко седмици тя вижда нещо невероятно на същото място…

Болката от загубата на домашен любимец не по различна от тази да загубиш член на семейството. Когато си се грижил за едно животинче от неговото раждане до неговата смърт , когато то е било до теб през най-хубавите ти моменти и през най-лошите , определено не е лесна задача да кажеш последно сбогом. Сякаш частица от теб също умира и не може да бъде заменена.

Когато собственичката на кучето Мака трябва да си вземе последно сбогом , тя решава че ще отдаде заслужено уважение на семейния домашен любимец. Това се случва през далечната 2004 – тогава тя кримира кучето и прибира прахът на кучето в урна. Години по късно ново изобретение е представено на пазара – казва се Био Урна. Тогава жената решава да сложи прахът на Мака в тази биоурна и да я зарови в градината си. Седмици по късно тя вижда как от мястото пораства малко дръвче , което с времето ще стане голямо дърво.

Био урните позволят всеки собственик на домашен любимец да подсигури , че прахът на техните домашни животни ще вдъхне живот на едно ново дърво. Така всеки път след години , когато човек вижда това дърво ще си спомня за хубавите моменти с домашния си любимец. Освен това био урните се разграждат напълно , така че са напълно екологично чисти , а дървото което израства спомага да се произвежда малко повече кислород на планетата.

АКо тази статия ви харесва , споделете я с приятелите си в Фейсбук! Вижте видеото по-долу

Коментирай
error: Content is protected !!