Майка зарява прахът на семейното куче в градината. Само след няколко седмици тя вижда нещо невероятно на същото място…

Майка зарява прахът на семейното куче в градината. Само след няколко седмици тя вижда нещо невероятно на същото място…
3.5 (70%) 6 votes

Болката от загубата на домашен любимец не по различна от тази да загубиш член на семейството. Когато си се грижил за едно животинче от неговото раждане до неговата смърт , когато то е било до теб през най-хубавите ти моменти и през най-лошите , определено не е лесна задача да кажеш последно сбогом. Сякаш частица от теб също умира и не може да бъде заменена.

Когато собственичката на кучето Мака трябва да си вземе последно сбогом , тя решава че ще отдаде заслужено уважение на семейния домашен любимец. Това се случва през далечната 2004 – тогава тя кримира кучето и прибира прахът на кучето в урна. Години по късно ново изобретение е представено на пазара – казва се Био Урна. Тогава жената решава да сложи прахът на Мака в тази биоурна и да я зарови в градината си. Седмици по късно тя вижда как от мястото пораства малко дръвче , което с времето ще стане голямо дърво.

Био урните позволят всеки собственик на домашен любимец да подсигури , че прахът на техните домашни животни ще вдъхне живот на едно ново дърво. Така всеки път след години , когато човек вижда това дърво ще си спомня за хубавите моменти с домашния си любимец. Освен това био урните се разграждат напълно , така че са напълно екологично чисти , а дървото което израства спомага да се произвежда малко повече кислород на планетата.

АКо тази статия ви харесва , споделете я с приятелите си в Фейсбук! Вижте видеото по-долу

error: Content is protected !!