Луда ли е Луна? (Вижте списък с шокиращи факти от живота й)

ЛУНА ПОБЪРКВА ОСТАНАЛИТЕ В КЪЩАТА!!! ВИЖ КАК СИ ПЕЕ САМА !!! ЛУДА ЛИ Е ????

Фолк певицата Луна втрещи с прищевки в Къщата. Звездата от „ВИП Брадър“ вече сериозно буди съмнения, че има ментални проблеми, видя HotArena.

Изпълнителката се държи толкова неадекватно, че с основание започнаха да я спрягат за луда.

А за това има сериозни причини, пише „Уикенд“.

photo_verybig_43313

Българката от турски произход, още с влизането си в предаването смая зрителите с признанието, че смята да се кандидатира за президент на България. Изпълнителката на пошлия рефрен „Бягайте, крачета, при младите момчета” следвала пророчество на Ванга, че страната ще процъфти под управлението на руса жена и незнайно по какви причини разпознала себе си в нежния спасител на нацията.

Като бъдещ президент Луна отсега проявява претенции. Първо беше климатика в спалнята, а после и слугите.
„О, не, не, аз тук не мога да спя, аз ще се разболея. „Биг Брадър”, ако може, изключи ми климатика”, наду главите на хората от екипа претенция №1 сред съквартирантите.

На другата сутрин певицата се размрънка, че й е твърде ярко осветлението. После пък тръгна да прави забележки на останалите, че не чистят както трябва кухнята и не затварят вратата на WC-то.

Тя нареди на Преслава да предаде на останалите да си затварят капака на клозетната чиния след изхождане.

На последната вечеря, обидена, че не са й отредили президентското място, а я забиха на един от ъглите на масата, пък напусна компанията и се разрева.

Странното поведение на певицата не било само за пред камерите. Същия темерут Луна била и в ежедневието си, разкриват хора, които я познават.

Певицата не смеела да се появи извън дома си в София, тъй като била убедена, че е обсадена от хиляди фенове там. Междувременно обожава да си спомня за миналото.

„А бях пълна отличничка. Непрекъснато пишех песни за нашето училище и ги дрънках на китарата. Пишех си по ръцете разни хевиметъл състави. Ходех с много къса престилка, която не се виждаше от сакото. Носех плетена бяла яка, която аз си бях изплела на една игла. Всъщност, изключиха ме, че пея хевиметъл. Бях 15 годишна, когато тръгнах с музиканти два пъти по-големи от мен”, признавала е в свои интервюта шантавата певица.

Изпълнителката се характеризира и с доста боен характер, като дори е ступала и известен масажист преди години. Тя го повикала в дома си за професионални услуги, а той взел да й налита.

„Започна да ме масажира прекалено страстно. Скочих от леглото и го изхвърлих с ритници през вратата”, разправяла е самата Луна.

ffb9a1d8010

В същото време изпълнителката се хвали, че над 30 мъже са й искали ръката. Подарявали й пръстени и диаманти, но тя все им отказвала.

„Обаче аз не се виждам домакиня край печката. Моята мисия е друга. Всяко мое гадже иска да спра да пея и това му е основната грешката”, съска срещу силния пол старата мома.

Източник: http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!