Джино — менте баровец! Вижте истините за него, които той никога няма да признае

djino-mente-barovec-vijte-istinite-za-nego-koito-toi-nikoga-niama-da-priznae-1

Бившият годеник на Джена, Джино Бианкалана, се представя за баровец, но всъщност няма нищо общо с бляскавия живот на богатите и известните. Младежът бил най-обикновен шофьор на камион, твърдят по адрес на младежа негови познати, дочу HotArena.

При влизането си в риалити шоуто Джино, който всъщност се казва Гино, успя да впечатли мнозина лапнишарани с бляскавата си визитка. Младежът, който е бивше гадже на чалга певицата Джена, дръзко оповести, че пръска милиони за скъпи дрехи, бижута, часовници — уникати и спортни автомобили, тъй като управлява транспортна фирма в Щатите, основана преди години от родителите му.

„Лъже като циганин, какъвто между другото е. Родителите на Гино са обикновени хора — татко му е управител в магазин за хранителни стоки, а майка му работи в ресторант. Гино се пресели да живее в Америка преди 5-6 години, където се залюби с една италианка и заживя с нея.

Италианката беше заможна и покрай нея нашето момче успя да скатае малко пари, но в никакъв случай не и милиони”, разказва очевидец на житието-битието на Гино зад Океан, пише „Уикенд“.

Преди три години италианската му съпруга обаче го зарязала и той се сприятелил с нашенския тарикат Оги от Филаделфия, който имам спедиторска фирма за автомобили втора употреба.

„Джино снима визитката си за „ВИП Брадър” с чужди автомобили, които са собственост на Оги. Почти всичките му дрехи са ментета същото важи и за часовниците, с които толкова много се фука. Той например влезе в шоуто с очеизваждаща реплика на „Аудемар Пиге”. От този модел часовници са произведени само 8 броя и всеки от тях струва по 1 милион долара — такава е стойността на диамантите около корпуса.

Китайски часовник менте с цирконий вместо скъпоценни камъни струва около 400 долара. Малцина си купуват точно такъв тип часовник, защото е ясно, че е менте. За Гино Ташев обаче това не е проблем”, смеят се на нелепите лъжи на сламения баровец познатите му.

Все пак се оказва, че бизнесменът наистина е купил на Джена пръстен с диаманти, но не за 45 000 долара, а за 5 000 долара. В крайна сметка обаче връзката на Джино с Джена се разпадна, заради финансовата несъстоятелност на менте богаташа.

Източник hotarena.net

Коментирай
error: Content is protected !!