Игра с огъня! Влюбва ли се Деян Топалски в Преслава? (+ Реакцията на гаджето му Гери Капзамалова)

igra-s-ogania-vliubva-li-se-deian-topalski-v-preslava-reakciiata-na-gadjeto-mu-geri-kapzamalova-1

Деян Топалски определено си играе с огъня, увери се HotArena. Уж на майтап, ММА боецът се задява с Преслава, наричайки я „любов моя“ и пр. мили обръщения във ВИП Брадър. Зрителите също забелязват тази игра и въпреки че им симпатизират , все пак Деян е обвързан. Слуховете са обаче че Биг Брадър ще се опита да събере двамата за да може да тръгне романс между тях.

Преслава от своя страна е сама и сводна да флиртува с когото си поиска. И видимо го прави с Топалски. Още от мига, в който Биг Брадър ги върза един за друг в романтичната мисия, певицата започна да го нарича „мъжа ми“, „любов моя“ и „мило“.

А по-наблюдателните веднага забелязаха

блясъка в очите на Деян.

Защото дори и за Преслава всичко да е на шега, мъжете рядко възприемат подобни сигнали като майтап.

По време на индивидуалната мисия на певицата с бързите срещи, Топалски заяви, че последната му голяма любов се казва Преслава. Е, пак уж на шега.

А за Гери Капзамалова не споменава нищо – сякаш гаджето му не съществува.

В същото време зрителите отвън са категорични, че Преслава и Деян са страхотна двойка и много си подхождат.

11900002_386620364869560_1279585550032492545_n

Припомняме, че ММА боецът и Гери, която участваше в предаването „Женени от пръв поглед“, имат връзка от няколко месеца. В социалните мрежи дори афишират любовта си с романтични снимки. В Къщата обаче Топалски не говори за инструкторката по тае-бо.

„Специален поздрав от мен, чрез любима песен на Деян Топалски, за всички хейтърчета и жълти „журналистчета“. И дано разбирате английски: „You know WE don’t give a fuck what you think or say“, написа днес Гери във Фейсбук.

Капзамалова очевидно е обидена на твърденията, че Преслава и Деян си подхождат. Все пак, като всяка жена, и тя вижда конкуренция в лицето на фолк певицата. А ако познава и гаджето си добре, сигурно забелязва и блясъка в очите му…

Източник: HotArena.net

Коментирай
error: Content is protected !!