Използвайте за 1 месец и забравете за артритните болки! След 2 седмици се усеща лечението, болката отшумява

Лек за ревматоиден артрит с черешови дръжки и коприва ще ви избави от болката и дискомфорта. Това е заболяване, което започва с появата на болка в ръцете и краката. След известно време тя намалява качеството на живот и започва да пречи на социалния живот на човек. Преди всичко трябва да се знае, че това е заболяване, което се лекува.

Ако се контролира и се прилагат подходящи методи на лечение, ще се отървете от това заболяване. Ако имате поставена диагноза, можете да започнете лечение у дома. Този лек, който ще приготвите с черешови дръжки и коприва, се използва и при прищипан нерв.

Необходими продукти:

  • 25-30 сушени черешови дръжки
  • коприва
  • половин литър нехлорирана вода

Кипнете половин литър нехлорирана вода. След като заври, добавете 25-30 черешови дръжки. Варете около 3 минути. Добавете коприва, приблизително колкото е количеството черешови дръжки.

Варете 6-7 минути на тих огън. Изключете котлона и оставете да изстине. След охлаждане можете да прецедите и да пиете.

При прищипан нерв консумирайте 1 чаша от приготвения лек 2 часа след закуска, а останалата 1 чаша 2 часа преди вечеря. Курсът на лечение е 21 дни. Трябва да приготвяте пресен сок всеки ден. Можете да повторите лечението, ако се наложи.

Черешовите дръжки също играят важна роля за отслабването.

Като допълнение можете да масажирате с масло от хвойна болезненото място. Уверете се, че маслото от хвойна, което използвате, е оригинално. Можете да го прилагате 3-4 дни в седмицата.

Много от лекарствата, използвани при ревматични заболявания, са предназначени за временно облекчаване на болката. Този природен лек за ревматоиден артрит едновременно ще облекчи болката и ще покаже ефекта от пълното излекуване на болестта.

Натрупва се в тялото през първата седмица, а през втората седмица започва облекчаването на болката.

Коментирай
error: Content is protected !!