Баба ми пие всяка сутрин и вечер преди лягане по 1 чаша: В час е с всичко, а акъла й щъка дори по-бързо от моя

Суроватката се счита за отпадък, който не представлява никаква стойност. Въпреки това, един несправедливо забравен продукт съдържа много витамини, водоразтворими протеини, калциеви соли, като същевременно е нискокалоричен (3 пъти по-малко калории, отколкото в киселото мляко). В много култури суроватката се използва като полезна безалкохолна напитка.
Вторият продукт е чесънът – най -ценното лекарство, естествен антибиотик, антидепресант, имуномодулатор, склад на витамини и микроелементи .
За съжаление, той се използва главно в малки дози като подправка за ястия, забравяйки за лечебните му свойства. Приемането на суроватка в комбинация с чесън може да лекува почти всички болести без преувеличение. Необходимо е само да изберете правилното съотношение и дозировка.

Лечение със серум от чесън
Въпреки, че този метод няма почти никакви противопоказания, хората с проблеми с бъбреците, гастрит и висока киселинност трябва да го използват с повишено внимание.
Как да приемате серума
Тази процедура подобрява работата на червата, предотвратява развитието на гнилостни процеси, нормализира киселинността на стомашния сок, възстановява естествената чревна микрофлора. Вие ще извършвате висококачествено почистване не само на храносмилателния тракт, но и на цялото тяло!

Съставки:
1 чаша суроватка от пълномаслено мляко
1 скилидка чесън
Подготовка и употреба:
Суроватката се приготвя чрез узряване на млякото. Настържете скилидка чесън и поставете в чаша със суроватка. Пийте сместа сутрин на празен стомах. Провеждайте такъв курс 4-5 пъти годишно през месец.

Не е ли това абсурдно лесен начин и ще видите невероятните резултати! По този начин серумът може да се пие всеки ден в продължение на много години и да забравите много здравословни проблеми.
Можете да забравите за неприятния аромат, ако изядете парче лимон или портокал заедно с кори.. Дъвката с мента и близалките също напълно премахват неприятния вкус.
Опитайте поне един месец да пиете серума с чесън и ще сте много доволни от здравето си. Не забравяйте, че работата на целия организъм зависи от състоянието на червата ви .
Източник: lekuvai.bg

Коментирай
error: Content is protected !!