АКО НЕ ВЪРНАТ НАШИЯТ ПИЛОТ ЖИВ, ТРЯБВА ДА ГИ ИЗРАВНИМ С ЗЕМЯТА!

20151124.hheyhuyahj

Доста сериозни обвинения изказа бившият началник на Генералния щаб на Руската армия Юрий Балуевский пред „ВЗГЛЯД”. Военна сила е трябвало да се използва конкретно в момента, когато се е състояло нападението на нашия самолет. Сега вече военна сила ще се използва според резултата от събитията. Ако те не върнат нашия пилот, ако го убият, тогава трябва да ги изтрием от лицето на земята. Турсият премиер Ахмет Давутоглу направи изказване , че целият свят трябва да е наясно , че турското въздушно пространство не бива да се нарушава. Припомняме, че вчера руски фронтови бомбардировач Су-24 бе свален на сирийска територия с ракета „въздух-въздух”, изстреляна от турски изтребител F-16.

Според турската версия на инцидента , към сваления руски самолет са отправени над 10 предупреждения на които той не е отговорил. Според Юрий Балуевский е трябвало да има руски изтребители, които да зажитят бомбардировача. Според него Турция е нападнала зa да защити собствените си интереси, които са били наранени сериозно през последните дни , защото руските самолети започнаха да унищожават цистерните носещи петрол към Турция от ИД.

Тепърва ще видим какви мерки ще предприеме Русия след инцидента. Едно е ясно , че ако наистина общия враг е Ислямска Държава , то тогава всички трябва да се обединят , а не да се нападат взаимно …

Коментирай
error: Content is protected !!