За какво харчи всичките си пари Преслава? (Доста ще ви разочарова отговорът+Как измами всички)

za-kakvo-harchi-vsichkite-si-pari-preslava-dosta-shte-vi-razocharova-otgovoratkak-izmami-vsichki-1

Преслава успя не само да се нагуши със солиден хонорар, но и съумя да излъска скандалния си имидж на чалга развалина. Певицата напоследък е популярна най-вече с побоищата си с Георги Станоев-Бирмата и рекордното количество изпит алкохол плюс куп други бруталности, узна HotArena.

От доста време в светските среди се говореше, че добричлийката е чукнала дъното не само заради любовта си към нощния живот, спиртните напитки и лошите момчета. Пайнерката била

залитнала и по „белото“, по което пръскала почти всичките си пари.

Сега обаче Преслава успя да заличи това мнение за себе си и накара публиката да я възприеме като трудолюбиво и чистосърдечно младо момиче, пише „Всеки ден“.

И Ники Кънчев, и Евгени Минчев, и дори заклетите естраджии Здравко и Катя от дует „Ритон” се скъсаха да я хвалят колко е позитивна, колкото е усмихната, колко била над нещата, как трябвало да стане победител. Паркетният лъв дори я нарече „ангел”.

Всъщност именно „лъскането” на имидж е била основната причина „Пайнер” да даде съгласието си Преслава да влезе в Къщата. Това наистина е нямало как да се случи без съгласието на шефа Митко Димитров, коментират запознати. „Той е искал да вдигне малко репутацията на Преси преди да започне предизборната кампания.

Защото, извинете, но коя партия ще наеме изпълнителка с такъв опорочен авторитет?”, разкриват хора от меката на фолка Димитровград. Затова и по договор с екипа на „Големия брат” било уредено Преслава да не бъде показвана в конфликтни ситуации. Както и да не се излъчват кадри, в които тя изглежда неадекватна.

Друг хитър ход на Преси бе мнимата закачка с бедния, но симпатичен актьор Станимир Гъмов. „Тук целта бе да се измести вниманието от връзката й с Георги Станоев-Бирмата. Искат да накарат хората да повярват, че Преслава не си пада само по богаташи, но и по по-скромни момчета, което, разбира се, е чиста лъжа”, разкриват запознати.

В крайна сметка, Преслава наистина излезе с по-изчистен имидж и бе наета от една от големите политически партии, за да пее на предизборната им кампания.

Източник: http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!