Моника Валериева нападна Катрин Вачева: Била е мъж и си е сменила пола! (Ето как захапа сестрицата си по професия)

monika-valerieva-napadna-katrin-vacheva-bila-e-maj-i-si-e-smenila-pola-eto-kak-zahapa-sestricata-si-po-profesiia-1

Моника Валериева се погрижи да създаде нов имидж на колежката си Катрин Вачева, изтъквайки пред зрителите на „ВИП Брадър“ съмнението, че новата й съквартирантка прилича на мъж, преминал през необходимите интервенции, за да придобие женски облик, узна HotArena.

„На тази Катрин… какво й е на веждите?“, попита Ерна, а след нея Моника допълнително изстреля въпроси към Светлана: „И аз това се чудя. Има ли вежди? Това нейни косми ли са?“.

Русокоската отговори на всичко с „Да“, но на въпроса на Валериева дали Вачева сама си е сложила веждите, отсече с „Не“.

„Аз един травестит в Италия познавах и той ми вика: „Знаеш ли по какво се различават хората, които са си правили трансплантация, трансформация?“, продължи дамата от Дупница, след което директно изстреля думите, че всеки мъж, кайто си е сменил пола, оставал с белези по челото заради присадена допълнително коса, а кожата над веждите толкова добре се изпъвала, че след това не можело да се познае, че преди са били мъже.

Василева обясни, че познава Катрин твърде отскоро, за да потвърди дали версията на дупнишката моделка е вярна.

Същевременно Вачева се опитва да привлече на своя страна Светлана и и да я настрои срещу Моника.

В Къщата като цяло никой не понася мацката със странните вежди, освен легендарната Кристина Димитрова, с която дълго време стояха отделени от ВИП съсловието в тайната селска постройка.

Дори историята с побоя, който известен футболист й нанесе, не трогна никой съквартирант, а напротив – Гъмов изпадна в потрес от Вачева:

„В страшен ступор изпадам. Аз съм в състояние да се разсърдя на живота, че ми предлага това. Никой не може да ми каже: „Този е хомо сапиенс, и ти си хомо сапиенс”, аз ще се откажа”, категоричен е актьорът.

Източник : http://hotarena.net/

Коментирай
error: Content is protected !!