ВОЛЕН СИДЕРОВ ОТНОВО ПИЯН !!!! НОВ ЦИРК В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!!! БУТА СЕ С ПОЛИЦАИ…. (ВИДЕО)

_thumb-large
Потърпевша от скандала с Волен Сидеров – Чуколов удари съпруга ми

Волен Сидеров отново спретна голям цирк в центъра на София. Политикът явно не си е научил урока след скандалите в самолета и на протестите.

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров развихри скандал в центъра на столицата тази нощ. Заедно с депутата Десислав Чуколов спрели пред „клекшопа“ в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици.

На мястото пристигнали много полицаи, шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги Костов. пише Оффнюз.

„Видях как доста пияният Десислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказва свидетелят Радослав Петров.

Собственикът на магазина Александрина Симеонова пък твърди, че Сидеров й дръпнал телефона от ръката, след като се опитала да заснеме случващото се, съобщи Нова тв. „Телефонът ми падна на 3 – 4 метра зад мен и той започна да ме стиска за лакътя”, казва Симеонова.

„Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров. Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол.

Служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол. Разследването на Сидеров и компания приключи след 4.30 ч., на мястото остана дежурна патрулка.

Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище „Варна“ от миналата година.

Кой мислите е виновен в дадена ситуация ?

Коментирай
error: Content is protected !!