Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.11.2016 г.

овен зодииОвен
Проявете инициатива и не се съмнявайте в себе си. Действията ви в момента може да изглеждат обикновени и безперспективни, на преценката ви е погрешна. Скоро ще установите, че е имало смисъл от тях.

телец зодииТелец
Не обсъждайте намеренията си. Не обсъждайте и чувствата. Предстоят ви неприятни разговори. Може и да постигнете добро споразумение на професионално ниво, но в личните отношения ще е трудно.

bliznaci-zodiiБлизнаци
Намалете контактите. Ориентирайте цялото си внимание към завършване на започнатите занимания. Всяко отлагане, дори на най-незначителните според вас обещания ще ви създаде сериозни неприятности.

rak-zodiiРак
Неприятен ден за вас. Няма да осъществите предварителните си планове, което ще ви изнерви доста. Всъщност ситуацията не зависи от вас, но точно този факт изобщо няма да ви хареса, но ако запазите спокойствие, ще сте доволни.

luv-zodiiЛъв
Обърнете се към себе си. Ориентирайте се към собствените си интереси. Мислете за актуалните задачи, не за стратегическите. Не се вторачвайте в дреболии.

deva-zodiiДева
Уредете личните и частни въпроси. Дори тези, свързани със здравето ви, децата или членове на семейството. Преценете важностите и, ако се налага, вземете си отпуска.

vezni-zodiiВезни
Ще ви е трудно да отделите главното от второстепенното. Не е изключено част от отношенията, особено професионалните, да са конфликтни. Отстоявайте позициите си.

skorpion-zodiiСкорпион
Успешен ден, но и противоречив. Ще се натъкнете на неприятности, на противоречия, но продължавайте да следвате принципите си.

strelecСтрелец
Стремите се към това мнението ви да бъде чуто. Друг е въпросът дали ще бъде разбрано. А още по-различно – дали ще бъде подкрепено. Намалете инициативата.

kozirog-zodiiКозирог
Спокоен период. Колкото и да са динамични събитията около вас едва ли ще нарушат ежедневния ви ритъм. Просто имате решение за всяка ситуация.

водолей хороскопВодолей
Трудно ще се справите с личните проблеми и още по-точно с личните отношения. Прекалено много съмнения ви мъчат, което пък потиска фантазията ви и спира инициативата.

риби зодииРиби
Денят на тайната. Звучи странно, но за вас е положително. Ще научите важна информация, която ще ви помогне да се справите с лично затруднение.

Коментирай
error: Content is protected !!