Извънредно! Първите думи на Тръмп след победата: Време е Америка да изпълни мечтата си!

1478677920-untitled
Благодаря ви. Съжалявам, че се наложи да почакате, задачата е сложна. Това бяха първите думи на Доналд Тръмп, след като официално стана ясно, че той е новият президент на САЩ.
Победителят Тръмп в оспорваната битка за Белия дом поздрави съперничката си и призова за обединение.

Тoку-що получих телефонно обаждане от държавния секретар Клинтън, тя ме поздрави. Поздрави ни за победата, а аз я поздравих за тежката битка в кампанията. Тя наистина много се бори. Хилари отдавна работи и дължим благодарност за това, че служи на страната ни и го казвам съвършено искрено. Сега е време Америка да заличи раните от разделенията. Време е да се обединим, като един народ. Време е!“

„Като обединим усилия, ще започнем основната задача – да изпълним американската мечта. Целия си живот съм прекарал в бизнеса, като съм използвал потенциала на хора и проекти от цял свят. Сега искам да направя същото и с родината си. Потенциалът ни е огромен и ще бъде прекрасно. Всеки ще има възможност да се реализира. Всички, които се чувстват забравени, вече няма да бъдат такива. Ще преобразим градовете, шосетата, училищата, болниците. Всичко това ще бъде неповторимо! Милиони ще работят в изграждането на всички тези съоръжения. Ще се погрижим и за нашите прекрасни ветерани, които са безкрайно лоялни. Времето, което прекарах с тях, за мен беше истинска чест. Ще започнем да работим по проект за растеж и икономическо разрастване. Това ще е в полза на всички. Ще бъдем с най-силна икономика в целия свят. Едновременно с това, ще работим с всички други народи. Никоя мечта не е прекалено голяма, никое предизвикателство не е прекалено тежко, нищо не е недостижимо. Америка няма да се примири с нищо по-малко от най-доброто”, заяви Тръмп.

„Ще се отнасяме справедливо към всички народи, няма да търсим конфликти”, призна още той.

Новият президент без избран след голяма драма , след като преди вода всички анализатори отчитаха преднина за Хилъри ! Тепърва предстои да видим дали новия президент ще изпълни предизборните си обещания!

Коментирай
error: Content is protected !!