ВИДЕО – Радев прави „кобрата на Пугачов” с Миг29 , въпреки предупрежденията на Русия !!!! УНикално!

1479535349-radev
Петият президент на България – Румен Радев, е първият генерал в най-новата ни история, избран за държавен глава. Във военните среди никой не оспорва, че Радев е един от най-добрите ни пилоти и дори е изпълнявал една от най-опасните маневри във въздуха!

В руски доклад за маневрените възможности на изтребителите МИг-29 е заложено , че двигателите не са пригодени да изпълнят сложната въздушна маневра наречена „кобрата на Пугачов”. Тази маневра се изразява във обръщане на летателната машина почти на 90 градуса и буквално имитира движението на кобрата преди да атакува.

Младият летец Радев си поставил задача да докаже , че Миг 29 могат да изпълняват тази маневра. Започнал да чете томове техническа литература, да тренира и успял. Как – само той знае.

Невероятното изпълнение на красивата фигура успяха да видят стотици хиляди столичани на авиошоуто „Това сме ние” преди две години. Тогава той смая публиката, прелитайки на няколко метра над пистата на софийското летище, като обърна изтребителя по гръб, с колелата нагоре. Виж цялото видео по-долу:

Коментирай
error: Content is protected !!