В гнева си Кичка Бодурова удари Катя и Здравко на болна тема – децата (ВИДЕО)

20151009.nxpymdvhfc
Най-оспорваното музикално състезание – Напудреният Орфей предизвика нов скандал

Певицата се закле в дъщеря си, че е имала концерт в „Цезар Палас” в Лас Вегас за да обори нападките на Ритон , че това нейно участие е измислица.

Нервите на съквартирантите във „ВИП брадър” все повече се опъват с приближаването на финала. В епизода тази вечер Кичка Бодурова взе думата, за да обясни нейната гледна точка и да коментира какво мисли за номинациите на останалите за нея. Това естествено доведе до напрежение , като най деен беше Здравко от Ритон.

След като се обясни на Гъмов, Кичка подхвана дума за концерта си в „Цезар Палас” в Лас Вегас. Там тя беше подхваната дружно от Ритон , които настояваха , че тя няма снимка с която да докаже твърдението си.

Бодурова прие това много присърце и разказа през всички, че концертът й е бил през 1999 година и на всички телевизори в хотела е било изписано нейното име.

Capture1

За да бъде още по-убедителна, след като си размени със Здравко няколко думи на висок тон, Кичка каза: „Аз се заклех в детето си, което е не моят живот, а…”

„Това е твой проблем”, репликира я Здравко.

Тогава Кичка не издържа и изтърси: „Не е мой проблем, защото ти не знаеш какво значи това”.

При тези думи реакцията на Здравко бе само да се усмихне. Това обаче определено не му беше приятно. Така Кичка в гнева си успя да удари Катя и Здравко по най-болната тема, защото двамата нямат деца.

Целият скандал може да гледате в клипа по-долу:

Коментирай
error: Content is protected !!