Трик с който може да изумите приятелите си

Трик с който може да изумите приятелите си

Марк Роубър е бивш инженер от НАСА и човекът, който взриви интернет със своето динено смути. Сега той ни представя още едно видео, в което ни показва как да „обелим“ диня.
Идеята, която Марк ни дава, е чудесна за партита и домашни събирания. Тя ще ви помогне да изненадате и впечатлите гостите с перфектно обелена диня.
Тайната е да използвате две дини с еднакъв размер и форма. При едната от тях отстранявате кората по показания в клипа начин така, че да запазите целостта на динята и по нея да няма никакви прорези и разрези. След това внимателно отстранявате бялата част от кората и използвате кухненска гъба, за да загладите неравностите.
Щом приключите с това, разрязвате втората диня на две половини и издълбавате плода от кората. Можете да използвате издълбаната диня, за да си приготвите вкусно и разхлаждащо смути!
След като издълбаете плода, поставяте цялата диня в двете половини кори. Гостите ви ще останат наистина изненадани, когато просто отделите корите и отвътре излезе една перфектно обелена диня!

Ако видеото не работи или мислите , че не е подходящо за нашия сайт , моля пишете ни на admin@mekica.com като сложите и линк към страницата. Ние ще прегледаме всеки ваш сигнал.

Коментирай
error: Content is protected !!