Този баща направи всичко за да спаси живота на детето си , но трябва да влезе в затвора заради постъпката си…

баща и дете болно от рак

Този мъж се казва Адам Кослър и преживява кошмара, който никой родител не заслужава. За да спаси малкото си детенце от смъртоносна болест, той използва всички възможни методи. Въпреки, че някои са против закона.
2-годишната му дъщеричка Румър има тежка диагноза – болна е от рак. След като опитват всички останали лечения и никое не връща надеждата им , бащата решава да опта с масло от канабис. Всъщност не един път е доказано, че маслото от канабис е ефективно срещу много заболявания. И това лечение дава нужния ефект.
Изведнъж смелото момиченце започнало да се усмихва, да се храни и да си играе с игрички. Въпреки добрите резултати, няма щастлив край. Както в много други държави така и в Австралия употребата на канабис е забранена – дори и при такива обстоятелства. Това била причината бащата да влезе в затвора.
Хиляди хора са се обявили в подкрепа на бащата за да му бъде отменена просъдата и да се върне при дъщера си , но правителството все още не е предприело никакви действия в тази посока.

Вижте снимките по долу и сподели тази статия за да подкриш бащата , който е готов на всичко за да спаси детето си!

bashta-maslo2

bashta-maslo3

bashta-maslo4

bashta-maslo5

Коментирай
error: Content is protected !!