Той не беше обръснал брадата си от 40 години, но когато вижда лицето си? Просто Невероятно!

Той не беше обръснал брадата си от 40 години, но когато вижда лицето си? Просто Невероятно!
4.3 (86.25%) 16 votes

За много хора, актът на бръснене няма почти никакво значение. Скучно действие , което повечето мъже правят набързо сутрин. Но понякога, бръсненето има специално значение за някого, като например тийнейджърът, който обръсна главата си, за да подкрепи сестра си с диагноза алопеция. Друг път, това е знак за ново начало, като например за този бездомен ветеран , което му спечели нов живот и нова работа!

Този човек претърпява изключителна промяна на външния си вид , за да подкрепи кауза близо до сърцето му!

Но може би най-шокиращата подробност за преобразяването на Ralph “Boonie” Lethbridge е колко време той несъзнателно се е подготвял за този момент. В Нюфаундленд човекът винаги е имал дълга брада, достигайки до гърдите му, която той отказва да обръсне невероятните 40 години! В действителност, той не се е обръснал нито веднъж от 16-годишна възраст!

Първото му бръснене от 40 години насам се превръща в специално събитие. Хората напълниха цяла ледена пързалка, за да го видят. Както той сяда в средата на пързалката, е доста трудно да си представим как ще изглежда без брадата си. Излишно е да казвам, след бръснене, той изглежда като съвсем друг човек!

Събитието събира невероятната сума от 51 000 $ за местна ALS благотворителна агенция. Добър приятел на Летбридж наскоро е бил диагностициран с болестта. Вижте в края и емоционалната прегръдка !

Ако и ти се възхищаваш на Летбридж за благотворителният му жест, моля сподели!


error: Content is protected !!