Той не беше обръснал брадата си от 40 години, но когато вижда лицето си? Просто Невероятно!

За много хора, актът на бръснене няма почти никакво значение. Скучно действие , което повечето мъже правят набързо сутрин. Но понякога, бръсненето има специално значение за някого, като например тийнейджърът, който обръсна главата си, за да подкрепи сестра си с диагноза алопеция. Друг път, това е знак за ново начало, като например за този бездомен ветеран , което му спечели нов живот и нова работа!

Този човек претърпява изключителна промяна на външния си вид , за да подкрепи кауза близо до сърцето му!

Но може би най-шокиращата подробност за преобразяването на Ralph “Boonie” Lethbridge е колко време той несъзнателно се е подготвял за този момент. В Нюфаундленд човекът винаги е имал дълга брада, достигайки до гърдите му, която той отказва да обръсне невероятните 40 години! В действителност, той не се е обръснал нито веднъж от 16-годишна възраст!

Първото му бръснене от 40 години насам се превръща в специално събитие. Хората напълниха цяла ледена пързалка, за да го видят. Както той сяда в средата на пързалката, е доста трудно да си представим как ще изглежда без брадата си. Излишно е да казвам, след бръснене, той изглежда като съвсем друг човек!

Събитието събира невероятната сума от 51 000 $ за местна ALS благотворителна агенция. Добър приятел на Летбридж наскоро е бил диагностициран с болестта. Вижте в края и емоционалната прегръдка !

Ако и ти се възхищаваш на Летбридж за благотворителният му жест, моля сподели!


Коментирай
error: Content is protected !!