Той има кучето си още от бебе , ни виж какво се случва , когато една вечер не се прибира…

Когато за първи път вземеш книжка, често си предупреждаван , колко опасно може да бъде шофирането и колко трябва да се внимава , когато се сяда зад волана. Трябва обаче доста голямо внимание да се обърне на всеки млад шофьор , че всъщност доста голяма опасност за живота му идва от самият него. За жалост младите доста често пият и шофират без да се замислят за последиците.

Повечето реклами за алкохолни напитки правят рекламите си с цел да увеличат продажбите и се съсредоточават точно върху младите , които най-често ги пият. За разлика от тях има компаниее като Budweiser , които предупреждават за опасностите , когато се шофира и пие. Основен рекламен елемент тази рекламна кампания са сладки домашни любимци.

В по долното видео ще видите една от най-популярните реклами против пиенето и шофирането. Млад мъж се грижи за своя голдън ретривър от момента , в който кученцето е съвсем малко. С годините между тях се заражда истинско приятелство! Виж обаче какво се случва , когато младия мъж излиза една вечер с приятели и не се прибира !

ВИНАГИ помислете внимателно , когато сядате зад волана! НИКОГА не шофирайте , когато сте пили!

Сподели тази статия за да достигне до повече хора и да накара всички да се замислят !

Коментирай
error: Content is protected !!