Студент се явява на изпит, без да знае нищо. Професорът тъкмо се готви да му пише двойка (Супер виц)

Студент се явява на изпит, без да знае нищо. Професорът тъкмо се готви да му пише двойка, когато младежът казва:
– А може ли сега аз да ви задам три въпроса. Ако отговорите, късате ме. Ако не отговорите обаче, пишете ми шестица.
Професорът помислил малко и се съгласил. Студентът запитал:
– Какво е законно, но нелогично? Какво е логично, но незаконно? Какво не е нито законно, нито логично?
Професорът помислил, видял, че не може да отговори, и му написал шестицата. Накрая го помолил все пак да каже отговорите. Студентът обяснил:
– Вие имате жена, която е по-млада от вас с 30 години – това е законно, но нелогично. Вашата жена си има любовник – това е логично, но незаконно. А нито е логично, нито е законно, че току-що писахте шестица на нейния любовник.

🙂 🙂 🙂

Професор седи в стола,идва студент и сяда на неговата маса.Професорът казва:“Птица и свиня не могат да седят на едно място.“Студентът-тогава аз отлитам.Професорът се ядасал много и решил да го скъса на изпита.В деня на изпита студента отговаря за отличен.Професорът му задава въпрос:“Вървиш си по улицата и насреща ти две торби едната с акъл другата с пари ти коя ще вземеш?“Студентът отговорил тази с парите.А професорът отвърнал а аз ще взема тази с акъла ако съм на твое място.Студентът отвърнал -кой какво си няма това иска.Професорът се ядосал много и му взел книжката и написал вътре Говедо.Студентът я взима без да я отваря и си излиза.Но се минали 2 минути и студентът влиза отново и казва на професора:“Извинете г-н професор тук само сте се подписали не сте ми написали оценка.“

🙂 🙂 🙂

Жена идва на работа със синьо око. Нейн колега забелязва и пита: – Кой те подреди така? – Мъж ми! – Мъжа ти? Аз мислех, че е в командировка. – Ха! Той мислел! А аз бях уж сигурна!

🙂 🙂 🙂

Бай Митьо от Перник твърди, че разликата между перничанките и софиянките не е толкова голяма. Например, ако софиянката я боли глава, тази вечер тя ще откаже на мъжа си. А ако перничанката я боли глава, значи вече му е отказала.

🙂 🙂 🙂

Катаджия спира кола. – Добър вечер! – казал катаджията. – До’р вечир! – отвърнал водачът на превозното средство. – Вие май сте пили? – Ти си пили… аз съм орел!

Коментирай
error: Content is protected !!