София Ден и Нощ – всичко интересно за шоуто и актьорите

vrazkari-v-sofiia-den-i-nosht-provaliat-seriala-1

Риалити сериала “София Ден и Нощ” се радва на голям зрителски интерес. Историите на героите започват все повече да се заплитат , а хубавото е , че в предаването постоянно влизат и нови персонажи. Все пак трябва да се отбележи , че предаването не е много оригинално , тъй като копира като сценарии немския вариант – Берлин Ден и Нощ.

Също така въпреки , че уж трябваше героите да са само аматьори , това също не е така. Дани и Събина са добре известни на зрителите от предаванията „Съдби на кръстопът“ и „Истински истории“. Поли пък е водел на Визаж.

Ролята на провинциалистката Рая се изпълнява от Михаела Павлова, танцувала в миналогодишния „Денсинг Старс“ с Мариан Кюрпанов. Плъзнаха слухове , че Михаела е имала и връзка с Мариан.

В интернет излезе информация , че хонорарите на всички са минимални , но ако шоуто увеличи аудиторията си може и заплащането да се покачи.

Все пак зрителите явно харесват шоуто , което се радва на положителни коментари в социалните мрежи. До вчера неизвестните актьори пък вече добиват популярност.

Тепърва предстои да се види дали предаването ще успее да задържи зрителския интерес или ще омръзне.

Коментирай
error: Content is protected !!