След като видя тази самотна баба от влака за Септември , тя попита – Как да ви простим на вас управници ?

Captur122e

Снимка на възрастна жена спяща във влак се превърна в истинска сензация в Фейсбук! Жената направила трогателната снимка е споделила следното под снимката :
„Пътувайки с влака във вечерта на деня, в който трябваше да си простим, тази баба сподели купето ми. Беше на 85 г., излязла от болница и пътувайки сама от София за Септември. Вместо чанта, си беше сложила багажа в пластмасова кофа, завита с найлон. Вътре се виждаха кремвирши, явно от обедното меню в болницата. Извади дребни монети и взе да ги брои. Увити в найлонов плик, не повече от 2 лв.
Дожаля ми и й дадох, каквото имах -кроасани и някой лев за хляб. Помоли ме да я събудя, изхлузи маратонките, явно дадени от някой и заспа.
Как да Ви простим на Вас, господа управници – това са нашите родители, такава ли участ заслужават?! Аз не Ви прощавам!!!!”

Посланието веднага бе споделено от всички , като коментарите срещу управляващите , които са докарали хиляди хора до това тежко положение се увеличават лавинеобразно. Също така в интернет се сформира група за да намерят жената от снимката и да и помогнат с каквото могат. До кога всички правителства , които са управлявали България ще си затварят очите пред такива случаи ? Какво трябва да се случи за да се вземат мерки и да се помогне на крайно бедните , които в нашата родина се увеличат от година на година ! И всички се надяваме на промяна … поне до следващите избори.

Коментирай
error: Content is protected !!