Скандално! Т Маркет трови народа с боклуци! Възмущение в Фейсбук!


Т Маркет са хранитена верига, която е известна с изгодните си цени и намаления на редица продукти. Но дали зад ниските цени не се крият и лошо качество продукти?

Един от недоволните клиенти на магазина, Вили Петър Петрови, който е от Елин Пелин, пусна във Фейсбук скандални снимки на яйца, закупени от там. „Купих си вчера кора яйца от Т-Маркет,оказа се че след като сварих яйцата от“щастливи кокошки“ цветът им падна 2 от яйцата са преди да ги избърша,а другите са след избърсването.Та просто се чудех какво ядем…..!“ -споделя възмущението си той. Ето и снимка на едно от яйцата:


Друг потърпевш клиент от некачествените стоки на хранителната верига, съм аз, Линда Николова, от град София. Днес отидох да си напазарувам от кварталния Т-Маркет, който се намира точно до метространция „Вардар“. Когато отворих кьополуто, което бях купила видях,че прилича на замразена пихтия и имаше ужасна миризма на мухъл. Веднага го изхрърлих. Лошо впечатление ми направи и отношението на персонала в магазина. Имаше километрична опашка, но касиерката беше заета да се обяснява на дълго и широко с някаква клиетнка, която се чудела каква марка шоколадово яйце да си вземе и не можела да реши. Когато най-сетне дойде и моя ред и любезно поздравих, касиерката дори не ме погледна, а само ми таксува нещата, заедно с пликчето буквално ги избута грубо към мен без да каже и едно довиждане. Разбирам,че работата на тези хора е напрегната и тежка, но това не оправдава елементарното им поведение както и ниските цени на продуктите не трябва да се такави за сметка на качеството им и да ни продават боклуци. Веригата трябва да вземе под внимание всичко това, защото никой не желае да бъде тровен и да не получава нужното добро обслужване.

Източник: FaceBook

Коментирай
error: Content is protected !!