Извънредно!!! Скандал в ефира: bTV пак цензурира Слави!


Шоуто на Слави Трифонов, което трябваше да се излъчи тази вечер в ефира на bTV, пак бе цензурирано. Гост в днешния епизод трябваше да бъде журналистът Васил Иванов, който напусна Нова телевизия. Той трябваше да изнесе скандални данни за наложена му цензура от страна на медията.

В профила си във социалната мрежа Фейсбук днес журналистът съобщи, че по време на гостуването си в Шоуто на Слави ще обяви защо е взел решението да се раздели с медията. От Нова телевизия също излязоха с официална позиция по скандалното напускане на Иванов. Междувременно стана ясно, че дългогодишният кадър на Нова телевизия е първата жертва на задкулисната цензура на „Капитал“.

Предаването на Трифонов тази вечер започна с надпис : „Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен поради несъответствие с телевизионното съдържание“. И тръгна стар запис на шоуто, в който се избираше сценична партньорка на г-н Андреев.

Тепърва се очаква реакцията на шоумена , който при наскоро при първия свален епизод на предаването му заплаши , че ще напусне телевизията.

Коментирай
error: Content is protected !!