СКАНДАЛНО!!! ИЗХВЪРЛИХА ДЕЯН ОТ ВИП БРАДЪР ЗАРАДИ ОТКАЗА МУ ДА ФЛИРТУВА С ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ….

vip1
ММА боецът Деян Топалски вече е аут от Къщата на Големия брат, причината обаче е доста спорна! Както много от зрителите се досещат , кой ще си тръгне не решават изпратените смс-и , а продуцентите , които избират участници , които няма да са толкова интересни в шоуто занапред.

Деян Топалски получи най-нисък зрителски вот и трябваше да напусне. В борбата за оставане в къщата бяха още естрадната певица Кичка Бодурова, режисьора Люси Иларионов, милионерския наследник Джино и шоумена Иво Танев. Първа бе спасена Кичка Бодурова.

Преди номинациите тя призна грешката си с изказването по адрес на Ритон и призова зрителите да не гласуват с положителен вот за нея. Певицата си посипа главата с пепел, защото в стаята тя разказа на Джино как при концерта им в Америка дует „Ритон” са събрали обидно малко зрители, като половината от тях била докарала самата Кичка.

Катя от „Ритон” великодушно й прости клюката, Здравко запази този път спокойствие, а Кичка се оправда, че е била непрекъснато обиждана от него и затова реагирала така. Зрителите все пак не я послушаха и тя оцеля.

Битката беше между досадника Иво Танев, Люси, който е трън в очите на плеймейтката Моника Валериева и съмнителния американски милионер Джино. Но битката във Вип Брадър загуби Деян Топалски. Според фейсбукарите загубата не беше предрешена.

В Къщата той ще се запомни с откритото си поведение, острия език и справяне със ситуацията. В студиото при Ники Кънчев се заформи мнението, че Деян Топалски е агресивен балканец, с грубовато държане.

Истината обаче е, че след като поп фолк дивата Преслава сама напусна шоуто, Деян отказа да флиртува с двете плеймейтки Моника Валериева и Светлана Василева.Те се оказаха доста ниска летва за спортиста с голям коефициент на интелигентност, равен на този на Бил Гейтс. Явно Преси беше единствената към която Деян имаше някакви симпатии , но и там не се получи някаква сензация , за жалост на продуцентите.

Пък и той открито призна, че от няколко месеца са заедно и живеят с Гергана Капзамалова от „Женените”, както е позната вече на широката аудитория.

ММА боецът не правеше сплетни, интриги, не клюкареше като махленска баба и затова не се оказа интересен за продуцентите.

Освен това Деян Топалски бе сред малко познатите ВИП-ове и те предпочетоха неговата глава да падне, отколкото на останалите. Останалите освен по-известни от него имат повече поле за кавги и скандали – което пък вдига рейтинга на шоуто.

Източник: http://www.razkritia.com/

Коментирай
error: Content is protected !!