Скандал! Полицаи се гаврят с паднал гражданин – ритат го, увиват го с тоалетна хартия и го снимат с телефоните си (ВИДЕО)

Скандал! Полицаи се гаврят с паднал гражданин – ритат го, увиват го с тоалетна хартия и го снимат с телефоните си (ВИДЕО)

Нов скандален клип, показващ как полицаи се гаврят и малтретират безпомощен човек преди да го задържат, бе показан от Нова телевизия в понеделник. Видеото е изпратено от зрител, който обяснява, че не е запознат с предисторията на скандалната случка, но поведението на униформените, намиращи се на територията на столичното Трето РПУ е „безумно“.

Авторът на клипа обяснява, че полицаите десетина минути буквално се гаврели с безпомощен човек, седнал на бордюра, като го ритали в лицето, увивали главата му с тоалетна хартия, слагали му антена и го снимали. От обясненията към скандалните кадри става ясно още, че човекът, заснел сцената, впоследствие видял спринцовки на мястото, където се развива действието, заради което предполага, че задържаният е бил наркозависим.

МВР назначи проверка по случая , въпреки че наказанията за полицаите от клипа едва ли ще са сериозни. Съвсем наскоро друг клип разкри как полицай използваха прекомерна сила срещу момче и момиче.

Ако видеото не работи или мислите , че не е подходящо за нашия сайт , моля пишете ни на admin@mekica.com като сложите и линк към страницата. Ние ще прегледаме всеки ваш сигнал.

Коментирай