Шокираща размяна! Когато погребали сина си, те чули приглушени женски писъци, идващи от гроба! Ето какво се случило!

Едно семейство от Чикаго скърбяло за загубата на сина си. Полицията съобщава, че това е било по-различно от всичко, което били виждали преди. Докладите казват, че около 15 минути, след като тялото на мъжа било погребано, семейството на починалия започнало да чува писъци,пише zajenata.bg.

„Решихме да останем за малко след погребението и да помълчим пред гроба.

Тогава всички изведнъж чухме приглушени писъци, но не можехме да разберем откъде идват“, казва един от членовете на семейството, който пожела да остане анонимен, „Дадохме си сметка, че те идваха от гроба, където ние просто бяхме погребали брат ми. Избягахме, за да потърсим помощ.“

Полицията съобщи, че когато пожарникарите пристигнали, те получили разрешение от семейството да копаят в прясно изкопания гроб. Когато започнали, писъците ставали все по-силни.

Стигнали до ковчега и го отворили. Намерили вътре 34 годишната Линда Линч!

Тялото на мъжа, който е трябвало да бъде погребан, е разменено с това на жената.

Ето как се е случиол всичко.

Харолд Линч, който бил шеф на погребалния дом, се опитал да убие своята 34-годишна съпруга. Линч упоил жена си с арсен и я скрил в погребалния дом, по времето на насрочено погребение. След погребалната церемония, помолил опечалените да се насочат към мястото, където трябвало да бъде погребън човека и тогава извадил тялото от ковчега и поставил там тялото на съпругата си.

Младият мъж, който е планирано да бъде погребан, е намерен увит в одеяло в мазето на погребалния дом.

Съпругата на Линч в момента е в болница в стабилно състояние, подложена е на интензивен процес на детоксикация. Линч е подведен под отговорност в опит за убийство. Семейството от Чикаго погребало сина си, както му е реда.

Източник: informiraise.eu

Коментирай
error: Content is protected !!