ШОКИРАЩА ИСТОРИЯ!!! ЕТО КАК ЕДНО ХАПЧЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ТИ!!!

ШОКИРАЩА ИСТОРИЯ!!! ЕТО КАК ЕДНО ХАПЧЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ТИ!!!

На 10 юни група тийнейджъри правят колежански купон в Глазгоу. Шумна музика, много хора и… дрога. Резултатът – три момичета (на 15, 17 и 18 години) са хоспитализирани, а след това и изписани от болницата.
Не подобен „късмет“ обаче е имало четвърто момиче – 16-годишната Ейми Томпсън, която изпада в кома, а лекарите се борят за живота й в продължение на няколко седмици.
След направена проба за употреба на наркотици, се оказва, че тя е употребила хапче екстази MDMA.
При разследването се установява, че на купонa на младежите е присъствал 33-годишен мъж, който с помощта на две момичета – едната на 17, а другата на 18, са разпространявали хапчетата на сбирката.
Свидетели след това разказват на полицията, че приятели убедили Ейми да вземе хапчето.
И докато тялото и мозъкът й се борят, майка й Триша споделя в социалната мрежа „Фейсбук“ своята надежда:
„Аз знам, че тя ще оживее и това е най-важното!“.
Месеци по-късно Ейми се събужда от комата, но последствията са пагубни – тя е в инвалидна количка, заваля думите и едва се движи.
Нейна братовчедка се осмелява да я запише с камера и да качи видеото онлайн с послание: „Някои може би са плакали, смели са се или са били шокирани от видеото. Но това е истината и това, което може да направи с вас едно малко хапче. Ако това не отвори очите на всички, които продължават да се друсат, не знам какво би могло!“
Ето как се променя един живот… след едно хапче.
Източник: Mirror.co.uk

Ако видеото не работи или мислите , че не е подходящо за нашия сайт , моля пишете ни на admin@mekica.com като сложите и линк към страницата. Ние ще прегледаме всеки ваш сигнал.

Коментирай
error: Content is protected !!