ШОК – ТАЙНАТА е РАЗКРИТА: Ето я тайната любов на Христо от ВИП Брадър (Снимка)

1478167947-768x432-1
Голямата тайна на Хрусто от Биг Брадър излезе наяве – казва се Ружа Колева. Тя е българка , която е получавала световна награда за телевизия ЕМИ. Двамата са заедно от около година и половина , а чаровната брюнетка е родом от София, но от близо 20 години е в чужбина, пише “Уикенд”.
В Америка е на върха на кариерата си, а филмът “Трио Беливил”, на който е била аниматорка, е с номинация за “Оскар”. Ружа е аниматор по професия.

Христо и Ружа се стараят да държат в тайна връзката си. Истината е, че отношенията им са особено крехки не само заради разстоянията, които ги делят. Срещат се 2-3 пъти годишно и общо прекарват около 3-4 месеца заедно. След падението на Живков, който пиян се затвори в тоалетната чалга дивата Емануела , половинката му е в шок.
Виж снимката по долу:

1478167947-11-08-05-73528-1
“Учудвам се, че Христо стигна дотук. Не го познавах в тази светлина. Няма нужда да ми дава каквото и да било обяснение. Мисля, че ситуацията е доста обидна и за двама ни”, коментира потресената Ружа пред своя близка приятелка. Тя била категорична, че няма как да прости на половинката си и най-вероятно двамата ще се разделят.

Коментирай
error: Content is protected !!